Το πιο απρόσμενο προσκλητήριο γάμου!

Η Αυστραλιανή Alyssa Pearce λίγο πριν το γάμο της κι ενώ ετοίμαζε τα προσκλητήρια, είχε μία πολύ απρόσμενη ιδέα για το πώς να αποτρέψει τους γονείς της να παρευρεθούν σε μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της. Η Alyssa δήλωσε ότι πέρασε μία φρικτή παιδική ηλικία που οι γονείς της την κακοποιούσαν και την παρενοχλούσαν σεξουαλικά.

Όταν λοιπόν τα συγγενικά της πρόσωπα την πίεζαν να τους προσκαλέσει, αυτή το έκανε με τον δικό της τρόπο, φτιάχνοντας μία ιδιαίτερη πρόσκληση. Σύμφωνα με την περιγραφή της Alyssa, άνοιξε τον υπολογιστή της, βρήκε την πιο όμορφη, καλλιγραφική γραμματοσειρά

και ξεκίνησε να γράφει. Όταν τελείωσε, έβαλε την πρόσκληση σε έναν ωραίο φάκελο, έγραψε τη διεύθυνση με χρυσό στυλό και την ταχυδρόμησε. Φυσικά το περιεχόμενο δεν ήταν το αναμενόμενο!

“Μαζί με φίλους και οικογένεια ο Alex και η Alyssa σας καλούν να “ρουφήξετε και να απολαύσετε” την ευτυχία μας, με την πικρία σας και την αμοιβαία απέχθεια που έχει ο ένας για τον άλλο, εμείς αγνοούμε την ύπαρξή σας και γιορτάζουμε τον γάμο μας χωρίς εσάς. Θα είναι μία υπέροχη τελετή…. Κι εσείς δεν είστε καλεσμένοι. Επειδή @**»}, γι’ αυτό.”

Ίσως αυτή η περίεργη πρόσκληση να ήταν η λύτρωση για την Alyssa και η αρχή για να χτίσει τη νέα της οικογένεια σε πιο γερά και υγιή θεμέλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα