Το νέο Replay Store στο κέντρο της Αθήνας

Η κορυφαία ιταλική μάρκα denim και smart casual ένδυσης, εγκαινίασε το νέο κατάστημα στο City Link.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος REPLAY πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, με ένα cocktail event στο οποίο παρευρέθησαν πολλοί φίλοι της REPLAY, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και εκπρόσωποι

του επιχειρηματικού κόσμου. Με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα, το πρωτοποριακό ιταλικό design, τον οικολογικό χαρακτήρα και τον βιομηχανικό σχεδιασμό, η εικόνα του νέου REPLAY STORE αποτελεί έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό ετερόκλιτων στοιχείων και εκπροσωπεί ένα νέο concept καταστημάτων REPLAY. Η διαχρονικότητα του ξύλου, η στέρεα δύναμη του μετάλλου και η φωτεινότητα των χρωματικών συνδυασμών των συλλογών, δημιουργούν μια περίπλοκα απλή σύνθεση, που διατηρεί τον ισχυρό χαρακτήρα της εικόνας των REPLAY STORES.

Το νέο κατάστημα REPLAY φιλοξενεί την αγαπημένη collection REPLAY, την ξεχωριστή σειρά των WE ARE REPLAY, την παιδική σειρά REPLAY & SONS καθώς και τα REPLAY FOOTWEAR και REPLAY ACCESSORIES που συμπληρώνουν τις συλλογές.

1 από 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Replay Crew

Αλεξία και Σπύρος Διβάνης

Ελένη Αγιοστρατίτη, Μαρίνα Λαλιώτη

Αντώνης Μακρής – Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και Αντώνης Ζαϊρης – Γενικός Διευθυντής ΣΕΛΠΕ

Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Κώστας και Αγγελική Σάκκαρη, Σέρκος Τζανικιάν

Σαμ, Ζωή και Χρυσούλα Κέρος

Έλζα Πατσαδέλη

Σαμ Φάις, Πάνος Ζήνας

Τζώρτζης Κατραμόπουλος, Νίκος Πατσέας

< >

AboutREPLAY

Πίσω από το brand REPLAY, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης, σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Η άψογη εφαρμογή, η υψηλή ποιότητα των υλικών και η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, φέρνουν τα ρούχα REPLAY στην κορυφή της προτίμησης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα ρούχα REPLAY είναι για ανθρώπους που αφήνουν τον εαυτό τους να ξεχωρίσει!

AboutFASHIONBOXGROUP

Ο Όμιλος Fashion Box ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες διεθνώς εταιρείες στον τομέα της ένδυσης. Ο Ιταλικός Όμιλος, με έδρα το Asolo (Veneto) κατασκευάζει, προωθεί και διανέμει casual ενδύματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά καθώς επίσης αξεσουάρ, γυαλιά, αρώματα και υποδήματα με τα brand REPLAY, REPLAY & SONS και WE ARE REPLAY. Ο Όμιλος Fashion Box δραστηριοποιείται σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική, σε πάνω από 50 χώρες μέσα από ένα δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει 220 Replay καταστήματα και 4.000 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

AboutFASHIONBOXΕΛΛΑΣ ΑΕ

Η θυγατρική εταιρία Fashion Box Ελλάς με μετόχους τον Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη και τον Όμιλο Fashion Box, έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής και προώθησης του brand Replay στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και το Αζερμπαϊτζάν. Το δίκτυο διανομής αποτελείται από 35 σημεία πώλησης (15 Replay καταστήματα, 16 shop in shop, 4 outlet) και από 150 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα