Το κόκκινο κραγιόν φοριέται και το καλοκαίρι

Πλέον όλες έχουμε βρει την ιδανική κόκκινη απόχρωση για τα χείλη μας και αυτό το lipstick έχει γίνει για πολλές αγαπημένο και απαραίτητο. Πολλές φορές όμως, λόγω του πιο ανάλαφρου makeup που επιλέγουμε για το καλοκαίρι, αφήνουμε στην άκρη και το κόκκινο κραγιόν μας. Λάθος! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το φορέσουμε το καλοκαίρι, από το πρωί ως το βράδυ, αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά και να είναι η μόνη “υπερβολή” στο συνολικό

look.

Αρχικά, με το μαυρισμένο δέρμα, μία κόκκινη απόχρωση αρκεί για τα χείλη. Μπορείτε να αφήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο σχεδόν άβαφο. Ίσως λίγο μάσκαρα και μία δόση terracotta στα ζυγωματικά. Έπειτα σκεφτείτε πόσο ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν με την αγαπημένη σας μαρινιέρα σε φόρεμα ή μπλούζα; Ή ακόμα και με το mini floral φόρεμα για ένα retro style! Πάρτε το μαζί σας και στις διακοπές… Ένα πέρασμα στα χείλη κι είστε έτοιμες για ένα απολαυστικό cocktail!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τονίστε λίγο τα φρύδια σας και προσθέστε μάσκαρα για να ολοκληρώσετε στο τέλος με ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Alexa Chung συνδυάζει το κόκκινο με ένα clean & fresh makeup βάσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε το YSL, Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain Pop Water 202 για ζουμερά κόκκινα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Red hair girl? Φορέστε κόκκινο κραγιόν σε μία ματ εκδοχή και ίσως λίγο πιο μουντό, ανάλογα πάντα με την απόχρωση των μαλλιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estée Lauder Pure Color Envy Shine, Blossom Bright. Ενυδατικό lipstick που αφήνει έντονο χρώμα χωρίς να ξεραίνεται πάνω στα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κόκκινα χείλη με flawless makeup look.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Estee Lauder, flawless skin, red lips, YSL, καλοκαιρινό μακιγιάζ, κόκκινο κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα