Το φιλί της Kylie Jenner και του Tyga για τον… Alexander Wang(;)

Το νέο fall 2016 Wang Squad campaign video είναι πολύ απλά το πιο chic party ever με τους πιο hot καλεσμένους ever: η Kylie και ο Tyga έχουν απογειώσει το video τόσο όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Κορυφαία σκηνή του video clip (την πόσταρε και η Kylie στο Instagram

τη Δευτέρα) είναι η στιγμή που η Jenner γέρνει στον τοίχο ενός υπερπολυτελούς σπιτιού καθώς το αγόρι της τη φιλάει στο λαιμό.

Το ζευγάρι στη συνέχεια πηγαίνει προς το χώρο του πάρτι που βρίσκονται και οι υπόλοιποι -ανάμεσά τους και ένα άλλο squad μέλος, ο DJ Skrillex, ο οποίος έχει αναλάβει και τη μουσική παραγωγή του video.

Ο Tyga καταλήγει στο μπάνιο με ένα μπουκάλι σαμπάνιας και ο Alexander Wang έχει καταφέρει να δημιουργήσει ακριβώς αυτό που ήθελε. Ο σχεδιαστής έδωσε στην ομάδα όλη την ελευθερία να δημιουργήσει τη δική της ιστορία και, παρότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς, όλα έδεσαν πολύ καλύτερα από ό,τι τα είχε σχεδιάσει.

Η Kylie και ο Tyga έχουν αποδείξει ξανά πόσο μπορούν να απογειώσουν τα videos με τις εμφανίσεις τους. Θυμηθείτε μόνο τα «Stimulated» και «Dope’d Up» το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα