Το My Playce επεκτείνεται και στην ανατολική Αττική

Παιχνίδι, Δημιουργία, Εκπαίδευση. Οι τρεις βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία του My Playce. Όπως ήδη γνωρίζετε το My Playce αποτελεί ένα χώρο που απευθύνεται σε παιδιά από 16 μηνών έως 7 ετών αλλά και στους γονείς του. Στόχος του είναι να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τη μάθηση μέσα από δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι.

Αυτό φαίνεται ότι από την αρχή του κιόλας είχε άμεση ανταπόκριση και αποδοχή τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγάλους με περίτρανη απόδειξη το πρόσφατο παράρτημα του My Playce στην ανατολική Αττική

και συγκεκριμένα στην Παλλήνη. Την πρωτοβουλία να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος σε αυτό το κομμάτι της Αττικής πήρε μία μαμά, η συγγραφέας Ίρμη Μητροπούλου. Το πάθος της Ίρμης ξεκίνησε το 2012 όταν η ίδια παρακολούθησε την ανάπτυξη του μικρού της γιου στο My Playce του Ψυχικού.

Καθοδηγούμενη από το πάθος της αυτό και πεπεισμένη από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είδε στις δεξιότητες του γιου της, η Ίρμη πήρε την απόφαση να επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη ιδέα του My Playce και έτσι δημιουργήθηκε το My Playce Pallini.

Πρόκειται για ένα χώρο που αντιπροσωπεύει την έννοια της ελευθερίας για μικρούς και μεγάλους κι έτσι ορίζεται η ιδιαίτερη ταυτότητα του νέου My Playce. Στον προνομιακό αυτό χώρο, δεν χάνει κανείς την αίσθηση του έξω, ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα!

Μαθήματα για μαμάδες… στο My Playce Pallini.

Για τις μαμάδες που δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στον εαυτό τους και που πάντα τρέχουν να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικές δραστηριότητες περιμένοντάς τα να τελειώσουν, το My Playce Pallini βρήκε την τέλεια λύση.
Το My Playce αφιερώνει τις Παρασκευές στις μαμάδες με το πρόγραμμα mommy stays fit. Την ώρα που τα παιδιά συμμετέχουν σε μία από τις δραστηριότητες του My Playce Pallini, μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους ένα δώρο άσκησης και ευεξίας.

Το πρόγραμμα για μαμάδες περιλαμβάνει:
17.30 «Mommy Yoga» για χαλάρωση και άσκηση
18.30 «Mommy and me yoga» για να μοιράζονται οι μαμάδες με τα παιδιά τους την εξαιρετικά ευεργετική για το σώμα και την ψυχή yoga
19.00 «Mommy stays fit», μια εναλλαγή και ποικιλία προγραμμάτων άσκησης όπως pilates, κυκλική προπόνηση, trx, ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση, αερόβια προγράμματα καθώς και πρόγραμμα tummy and thighs για πιο καλλίγραμμα σώματα.
Με τα μαθήματα αυτά, οι μαμάδες μπορούν να ξεκινήσουν αναζωογονημένες το Σαββατοκύριακό τους κάνοντας ένα μικρό δώρο στον εαυτό τους.

Το My Playce Pallini θα ανοίξει τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους στις 28 Σεπτεμβρίου. Το εξειδικευμένο και δοκιμασμένο πρόγραμμα καθώς και επιπλέον υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα τόσο των γονιών όσο και των παιδιών.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: My Playce, γονείς, δημιουργικό παιχνίδι, εκπαίδευση, παιδιά

Info:

Βρείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο www.myplayce.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε στα:
My Playce Pallini @ Μαραθώνος 130, Παλλήνη 15351
210 666 7540 / [email protected]
*Το My Playce και τις δραστηριότητές του μπορείτε να βρείτε και στο Ψυχικό (Αδριανείου 44), την Ερυθραία (Εκάλης 37), τη Γλυφάδα (Ελ. Βενιζέλου 32) και το Κολωνάκι (Δεινοκράτους 85).

“You are never too small to dream big”

Απολαύστε 10% έκπτωση σε τριμηνιαία πακέτα & 20% έκπτωση σε παιδικά πάρτυ αποκλειστικά για τα μέλη με την κάρτα του Secret Club.

Αν δεν έχετε ακόμα την κάρτα προνομίων του Secret Club αποκτήστε την εδώ και επωφεληθείτε των αποκλειστικών της προνομίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα