Τι είναι το φόρεμά σου Michelle Obama;

Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Michelle Obama, εμφανίστηκε με custom ροζ – χρυσή δημιουργία Atelier Versace και εντυπωσίασε τους πάντες. Σε πρόσφατο επίσημο dinner του Λευκού Οίκου, η Michelle Obama, έλαμπε ολόκληρη μέσα στην haute couture τουαλέτα της, που ήταν χωρίς μανίκια και με έντονο ντραπέ στο μπροστινό μέρος,

και η μεταλλική σκιά στα μάτια της σε συνδυασμό με το nude κραγιόν, έκαναν το πρόσωπό της να δείχνει ομορφότερο από ποτέ. Παρά την χαμηλή θερμοκρασία, λόγω καιρού, τόλμησε να υποστηρίξει και με τον παραπάνω, αυτή την Χολιγουντιανή, θα λέγαμε, εμφάνιση.

Η σχεδιάστρια του οίκου Versace, Donatella Versace, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και δήλωσε ότι ήταν τιμή της που είχε την ευκαιρία να ντύσει την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama. Την ευχαρίστησε προσωπικά, για όλα αυτά που έχει κάνει για τις γυναίκες της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.

Η σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεχωρίζει για το στιλ της και τις haute couture δημιουργίες που επιλέγει να φοράει, καθώς εμπιστεύεται διάσημους οίκους για την εμφάνισή της. Υποστηρίζει αγαπημένους σχεδιαστές μόδας, όπως Brandon Maxwell, Jason Wu και Very Wang και Το στιλ των φορεμάτων που συνήθως επιλέγει να φοράει, είναι σε Α ή column γραμμή.

Ομολογουμένως, οι εμφανίσεις της Michelle Obama σε κάθε δείπνο του Λευκού Οίκου είναι πάντα μοναδικές, όπως και η ίδια. Ο Barack Obama και η Michelle Obama, στο δείπνο του Λευκού Οίκου όπου και εμφανίστηκαν, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που ήταν εκεί και ανάμεσα σε αυτούς, πολλά διάσημα πρόσωπα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Atelier Versace, Barack Obama, Donatella Versace, Michelle Obama, versace, δείπνο Λευκού Οίκου, Λευκός Οίκος, ροζ χρυσό φόρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα