Θέμα στο show της Ellen DeGeneres Λαρισαίοι τραυματιοφορείς

Είναι ένα από τα απολαυστικότερα βίντεο της εβδομάδας, έπαιξε σε δεκάδες ιστοσελίδες αθλητικές και μη, ανά την Ευρώπη, τώρα έγινε και θέμα στο δημοφιλές σόου της Ellen DeGeneres στην αμερικανική τηλεόραση. Από μια άποψη είναι να κλαις και από την άλλη να γελάς, αλλά τα σχόλια και τις εντυπώσεις το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια του καθενός…

Πρόκειται βέβαια για τους διάσημους πλέον Λαρισαίους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης και η ίδια η DeGeneres σχολίαζε το video

καθώς το παρουσίαζε στην εκπομπή.

«Βλέπουμε έναν τραυματισμένο παίκτη, ενώ οι άλλοι βιάζονται να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί καθυστερεί το παιχνίδι», λέει η Ellen και συνεχίζει: «Τα καταφέρνουν τελικά, ξεκινά το φορείο και…. άουτς… άουτς… αυτό πρέπει να πόνεσε»! Το κοινό ξέσπασε στο γέλια όπως ήταν αναμενόμενο.

Η Ellen καταλήγει, λέγοντας αυτό που σκέφτεται ο καθένας, παρακολουθώντας το περιστατικό: «Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε»!

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και έκτοτε έχει γίνει θέμα σε πολλά δίκτυα ανά την Ευρώπη. Guardian, Metro και Eurosport, Telegraph σχολίασαν τις τραγελαφικές εικόνες. Πρωταγωνιστής ήταν ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Λεονάρντο Κουρής ο οποίος δήλωσε «Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα