Τα σωστά βήματα για λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα

Τα μάτια έχουν καταλυτικό ρόλο στην όψη του προσώπου. Πολλές φορές μαρτυρούν όχι μόνο την ηλικία αλλά και την ψυχολογική κατάσταση. Η κούραση, η ταλαιπωρία αλλά και το αντίθετο αποτυπώνονται στα μάτια. Γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε πολύ προσεκτικά. Κυρίως αν ο τρόπος ζωής και κυρίως το επάγγελμα επιβάλλουν ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή τότε τα μάτια θέλουν ακόμα περισσότερη προσοχή. Γίνονται πιο ευάλωτα και σιγά σιγά παίρνουν μία κουρασμένη όψη, δημιουργώντας μαύρους κύκλους.

Ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα ωστόσο είναι η αρχή για μία άψογη εμφάνιση.

Επομένως, χρειάζεται όλες να βρούμε τη δική μας ρουτίνα αλλά και το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα μάτια μας και θα κάνει το βλέμμα μας να λάμπει!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το πρώτο βήμα για ξεκούραστα μάτια είναι μία καλή ενυδατική κρέμα. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά οι ανάγκες που έχει το κάθε πρόσωπο. Ξεκινήστε με μία απλή ενυδατική πρωί-βράδυ και όταν το κρίνεται απαραίτητο προχωρήστε σε μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχει μεγάλη σημασία να βάζετε σωστά την κρέμα ματιών. Ξεκινήστε να την απλώνετε γύρω από το κόκκαλο των ματιών πάνω και κάτω, αποφεύγοντας την εσωτερική γωνία και την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια. Κάντε απαλές κινήσεις κι ελαφρά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φροντίστε να έχετε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην όψη των ματιών.

Βρείτε το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα μάτια σας, σύμφωνα πάντα με το σχήμα που έχουν. Ένα καλό concealer σαν βάση θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα μάτια σας εσωτερικά για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty θα σας βοηθήσουν να έχετε ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Που και που μην ξεχνάτε να κάνετε ένα mini beauty treatment στα μάτια σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα καθώς επίσης θα βελτιώσετε και τους τυχόν μαύρους κύκλους αν κάνετε 2 φορές την εβδομάδα κομπρέσες βουτηγμένες σε τσάι. Βάλτε σε βραστό νερό (περίπου μία κούπα 2 φακελάκια τσάι) και αφήστε το να κρυώσει. Μετά καταβρέξτε 2 cotton pads και αφήστε τα πάνω στα μάτια σας ενώ είναι κλειστά για περίπου 10’. Ξεπλύνετε και είστε έτοιμες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το καλό ντεμακιγιάζ επιβάλλεται και στα μάτια. Αφαιρέστε προσεκτικά κάθε ίχνος από προϊόντα μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: κρέμα ματιών, λαμπερό βλέμμα, μακιγιάζ, μάτια, μαύρη κύκλοι, ξεκούραστο βλέμμα, περιποίηση ματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα