Τα λάθη των έξυπνων γυναικών στη σχέση

Οι γυναίκες του σήμερα, μονταρισμένες σε ένα νέο πρότυπο ζωής και με ραγδαία εξέλιξη συγκριτικά με τη μαμά ή τη γιαγιά τους, δρουν εντελώς διαφορετικά σε πολλούς τομείς. Οι ταχύτητες είναι αυξημένες, οι προσδοκίες διογκωμένες και οι ερωτικές σχέσεις διαμορφώνονται με βάση νέους κώδικες. Μια γυναίκα δυναμική και έξυπνη μπορεί να κάνει λάθη και να βαλτώσουν τη σχέση της, έχοντας αναπτύξει άλλα standards για το τι θέλει και για το ποιες είναι οι προτεραιότητές της. Καλό είναι λοιπόν να εφαρμόζουμε τον κανόνα του «think twice».

Η καριέρα και η επαγγελματική εξέλιξη μπορεί να μονοπωλούν τη

μέρα σας ή μεγάλο μέρος αυτής. Όταν τα ωράρια ξεφεύγουν, ο σύντροφος στερείται το χρόνο μας και η απομάκρυνση δεν αργεί. Επιπλέον, το να το παίζουμε υπεράνω ή ακόμα και να είμαστε άνετες με παρελθοντικές σχέσεις ή με πιθανό φλερτ που συμβαίνει μπροστά μας, περνάει στον άλλο το μήνυμα της αδιαφορίας και νιώθει ανασφάλεια.

Επίσης μια έξυπνη γυναίκα, ξέρει τι χρειάζεται και ένα από αυτά σίγουρα είναι ο προσωπικός χρόνος ή χρόνος με φίλους της, χωρίς την απαραίτητη παρουσία και συμμετοχή του συντρόφου. Όταν αυτό δεν εξηγείται, το αρσενικό λαμβάνει το μήνυμα της υπέρμετρης ανεξαρτησίας και νιώθει περιττός. Έχει επίσης παρατηρηθεί πως βρίσκουν έναν άντρα και θεωρούν εύκολο να τον αλλάξουν. Να θυμάστε πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν χαρακτήρα, αλλά συμπεριφορές και σε αυτό ακριβώς το σημείο πρέπει να δείτε αν θέλετε αυτό τον άνθρωπο ή όχι.

Ένα άλλο σημείο που απαιτεί προσοχή είναι η ένταση που μπορεί να έχουν από τη δουλεία ή την οικογένεια και να τη μεταφέρουν στο σύντροφό τους. Η διαχείριση της έντασης και του θυμού πρέπει να είναι ισορροπημένη, για να μη φορτώνεται με πράγματα που αγνοεί. Να θυμόμαστε πως ο τρόπος που συζητάμε ή μοιραζόμαστε πράγματα είναι το άλφα και το ωμέγα. Καλό θα είναι να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε και να μην κάνουμε τον άλλο να νιώθει μειονεκτικά.

Τέλος, έχει παρατηρηθεί πως γυναίκες με υψηλό νοητικό επίπεδο, μένουν σε μια σχέση που δεν τις ικανοποιεί γιατί δεν έχουν τη διάθεση και πολλές φορές το χρόνο, να παραιτηθούν και να ψάξουν για έναν καινούργιο πιο συμβατό σύντροφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα