Τα καλύτερα μέρη για αξέχαστο σεξ -και στη λίστα δεν είναι το κρεβάτι

Μπορεί το κρεβάτι να φαίνεται, και για κάποιους να είναι, το ιδανικό μέρος για σεξ, όμως υπάρχουν τόσα πολλά μέρη εντός και εκτός του σπιτιού, που αξίζει να δοκιμάσεις και που θα χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες. Αν θέλεις να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σεξουαλική σου ζωή, τότε δοκίμασε την παρακάτω λίστα και το σεξ θα γίνει ακόμα πιο καυτό.

Σεξ στο πλυντήριο

Ποιος είπε ότι το πλυντήριο είναι μόνο για να καθαρίζεις; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να περάσεις αξέχαστες στιγμές με το σύντροφο σου. Είναι ένα από τα καλύτερα sex toys, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις σε λειτουργία. Και η στιγμή που φτάνει η ώρα του στυψίματος είναι ιδανική. Κάθισε πάνω, ξάπλωσε πάνω ή απλά ακούμπα πάνω του.

Σεξ στο ντους

Όταν κάνεις ντους είσαι ούτως η αλλιώς γυμνή, γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτείς φωνάζοντας το σύντροφο σου. Το υγρό στοιχείο δίνει μια άλλη νότα στη σεξουαλική σου ζωή και με λίγη φαντασία θα απογειωθείτε και οι δυο. Απλά προσοχή μη γλιστρήσετε.

Σεξ στον καναπέ

Ο καναπές δεν διεκδικεί τα πρωτεία της πρωτοτυπίας στα μέρη για να κάνεις σεξ, αλλά είναι κάτι διαφορετικό από το κρεβάτι. Εξάλλου αν έχεις φαντασία μπορεί να κάνεις πολλές και διαφορετικές στάσεις χρησιμοποιώντας τα μαξιλάρια. Και πίστεψε με αν τα τοποθετήσεις κάτω από τη μέση, η κορύφωση θα είναι όλη δική σου.

Σεξ στο αυτοκίνητο

Όταν νιώθεις ότι μπορεί να σε πιάσουν στα πράσα, είναι και πιο διεγερτικό. Κάνε στην άκρη σε έναν όχι ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο, ρίξε τα καθίσματα και άφησε τα τζάμια να θολώσουν από το πάθος. Μπορεί το αυτοκίνητο να μη βολεύει για πολλές στάσεις, αλλά θα έρθεις με το σύντροφο σου κοντά πολύ κοντά.

Σεξ στο δάσος

Μπορεί να ακούγεται λίγο παρατραβηγμένο, αλλά γιατί όχι; Ευκαιρία να δείξεις στο αγόρι σου πόσο πολύ σου αρέσει η φύση. Πρότεινε του μια βόλτα στο βουνό και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Άφησε το άγριο ζώο που ζει μέσα σου να ξυπνήσει και να γίνει ο κυρίαρχος του δάσους.

Σεξ στο γραφείο

Δεν μπορεί να μην είχες ποτέ τη φαντασίωση ότι κάνεις σεξ σε ένα γραφείο. Αποπλάνησε το σύντροφο σου πάνω στο γραφείο του σπιτιού ή ακόμα καλύτερα κάνε του μια επίσκεψη στον εργασιακό χώρο. Κλείσε τα στόρια, κλείδωσε την πόρτα και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Η απόλαυση είναι εγγυημένη και για τους δύο.

Σεξ στο ασανσέρ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το stop και να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία. Όταν υπάρχει ο κίνδυνος να σε καταλάβουν οι άλλοι, η ερωτική διάθεση εκτοξεύεται. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς με το αγόρι σου στο ασανσέρ μη το αφήσεις ανεκμετάλλευτο, απλά πάτα το κουμπί και ζήσε το όνειρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr