Τα καλύτερα celeb beauty looks της εβδομάδας

09:13 6/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η εβδομάδα που τελειώνει ήταν γεμάτη από events. Τα Oscars από μόνα τους είχαν πολλά να σχολιάσουμε αλλά ταυτόχρονα τρέχει και η εβδομάδα μόδας, η οποία πλέον βρίσκεται στον τελευταίο της σταθμό, το Παρίσι. Αφού λοιπόν τα Oscars τα έχουμε εξαντλήσει, τώρα θα ασχοληθούμε με το τα beauty looks από τις διάσημες κυρίες που παρακολούθησαν τα fashion shows.

Ως όφειλαν, οι celebrities που κατακλύζουν τα front rows έδωσαν

το δικό τους προσωπικό στίγμα με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και γενικότερα με το ύφος που επέλεξαν. Η χωρίστρα στη μέση και τα chic looks ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των κυριών που μας κέντρισαν την προσοχή και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Gigi Hadid

Το fresh & glam beauty face ταιριάζει πολύ στο νεαρό μοντέλο και καλά θα κάνουμε να αρχίσουμε να το υιοθετούμε μιας και είναι το hot trend για την ανοιξιάτικη σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Chrissy Teigen

Η εγκυμονούσα Chrissy με ένα ρομαντικό braid updo. Το διαφορετικό εδώ είναι η διπλή κοτσίδα γύρω από το κεφάλι. μία μεγάλη και μία πιο μικρή.

Δείτε περισσότερα Galleries Rosie Huntington-Whiteley

Νομίζω το αναφέραμε ξανά ότι η Rosie έχει βρει το τέλειο haircut, σωστά; Με κάθε της εμφάνιση μας το επιβεβαιώνει.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Palermo

Η Olivia έχει άψογο χρώμα στα μαλλιά της κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνει πολλά στο styling. Μία απλή χωρίστρα στη μέση και λίγο κίνηση στις άκρες των μαλλιών της είναι αρκετά για να εντυπωσιάσει.

Δείτε περισσότερα Galleries Kendall Jenner

Τολμάει το μαύρο lipstick και το υποστηρίζει απόλυτα. Το απλό πιάσιμο στα μαλλιά και η clean βάση στο πρόσωπο το αναδεικνύουν χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Δείτε περισσότερα Galleries Natalia Vodianova

Δείτε πόσο φυσικά μοιάζουν τα κύματα στα μαλλιά της. Με ένα glow face skin και ελαφρώς τονισμένα μάτια δείχνει όμορφη, χωρίς προσπάθεια.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Alba

Η όμορφη ηθοποιός είναι γεμάτη εκπλήξεις. Σε κάθε της επίσημη ή μη εμφάνιση αποδεικνύει ότι έχει πολύ καλή αίσθηση της μόδας και το beauty look που επιλέγει είναι πάντα η καλύτερη ιδανική επιλογή για να αναδείξει το outfit.

Δείτε περισσότερα Galleries Miroslava Duma

H διάσημη blogger με casual εμφάνιση και free hairstyle. Το casual στιλ φέτος θα μας απασχολήσει και στο beauty look, αφού ένα απλό hairstyle και λίγο τονισμένα μάτια σε ένα καθαρό πρόσωπο είναι η καλύτερη επιλογή, όπως η επιλογή της Mira.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: braid updo, chic beauty look, fashion show, fashion week, μακιγιάζ, μαλλιά, χωρίστρα στη μέση

Keywords
Τυχαία Θέματα