Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 21/12/2015 – 27/12/2015

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 21/12 – 27/12.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Η ζωή για κάποιους Κριούς που γεννήθηκαν κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο (γύρω στις 3-7 Απριλίου) μπορεί να είναι απρόβλεπτη, ακατανόητη, ασανσέρ μεταξύ ενθουσιασμού, σοκ και κεραυνού εν αιθρία είτε μέσα από έναν ξαφνικό έρωτα, έναν ξαφνικό χωρισμό, εργασιακή ρήξη, επαγγελματική

ευκαιρία, κρίση ως προς το πού πάνε ή πού βρίσκονται ή σε κατάσταση ανυπομονησίας, ανησυχίας και ανεξέλεγκτης ανάγκης να αλλάξουν τα πράγματα χωρίς να ξέρουν ακριβώς πώς.

Γενικότερα, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Άρη στον Ζυγό υπάρχουν πολλές αφορμές για να εκπλαγείς θετικά ή αρνητικά στις επαγγελματικές, οικογενειακές ή αισθηματικές σου σχέσεις.

Διαβάστε περισότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

H χαρά βρίσκεται στο ζευγάρι – στον Άλλο. Είτε σε ενδιαφέρει πολύ είτε σου δείχνει ότι σε θέλει πολύ, το θέμα είναι ο ένας για τον άλλο, η συντροφικότητα. Ακόμα κι αν δεν είσαι σε σχέση πάλι το θέμα παραμένει ο Άλλος – η επιθυμία για ένα σύντροφο ανεβαίνει, η προσοχή στρέφεται στην αναζήτηση, το βλέμμα και η καρδιά βρίσκονται σε συναγερμό κι όλα είναι πιθανά – τώρα θα μπορούσε να αρχίσει μια ιστορία. Αν βρίσκεσαι σε μία κουρασμένη σχέση σού δίνεται η δυνατότητα να την αναθερμάνεις, να τη ζωντανέψεις, να ξαναπάρει μπρος. Αν η σχέση είναι καλή, ή έχει ξεκινήσει πρόσφατα, η επιθυμία τού μαζί εντείνεται ακόμα παρά πάνω.

Γενικότερα είναι ένα διάστημα που μπορείς να καλλιεργήσεις τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα και σε ενδιαφέρουν, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Μερικές φορές είσαι εσύ με εσένα.Κάτω από το ντους με το ζεστό νερό να τρέχει σε όλο σου το κορμί τι σκέφτεσαι; Ποιος/α θέλεις να είσαι; Πού στοχεύεις; Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου; Τι σου λείπει αυτή τη στιγμή; Ποιον/α θέλεις πλάι σου και πώς; Τι θα ήθελες να έχεις ΤΩΡΑ, αυτή τη στιγμή, αυτή την εποχή; Οι ερωτήσεις δεν είναι ρητορικές. Όταν μας τίθενται ξαφνικά αισθανόμαστε αμηχανία – δεν το έχω σκεφτεί; Χμμ… ναι… μήπως… θα ήθελα, αααα, μμμμ… Λοιπόν;

Χρειάζεται να απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις πριν πας ένα βήμα παρά κάτω. Σου δίνονται οι δυνατότητες να πας προς τα εκεί που θέλεις με αυτούς που θέλεις – αλλά αν δεν ξέρεις τι θέλεις και ποιους θέλεις, χμμμ δεν θα πας πουθενά με κανένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να μπεις στο μυαλό ενός Καρκίνου, όχι μόνο αυτή την περίοδο, όλες τις περιόδους, αφού η λογική του εξαρτάται και χρωματίζεται από τη συναισθηματική του κατάσταση. Με βάση αυτή τη διαπίστωση η συναισθηματική κατάστασή σου αυτή την περίοδο είναι ρευστή, μεικτή, σχεδόν αλλοπρόσαλλη. Κάποιος θα ’λεγε ότι χτυπιέσαι σαν μπαλάκι του σκουός ανάμεσα στην επιθυμία να βρεθείς με νέους ανθρώπους που σου υπόσχονται συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα και στη μοναξιά ή την αίσθηση ώρες ώρες ότι δεν νοιάζεις κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σου είναι πιο έντονες,το μυαλό εργάζεται εντατικά, η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι στο φουλ, ίσως βγαίνεις πιο συχνά έξω, μπορεί οι συναντήσεις, τα ραντεβού, η καθημερινή κινητικότητα να έχουν αυξήσει τους ρυθμούς. Οπότε από τη μία πλευρά είναι πιθανό το νευρικό σου σύστημα να είναι πιο ευάλωτο, η ένταση της φωνής σου να ανεβαίνει ασυνείδητα όταν δεν συμφωνείς ή να μπαίνεις ευκολότερα σε καβγάδες ή να διαφωνείς πιο έντονα, και από την άλλη να πείθεις πιο εύκολα, να επικοινωνείς με άνεση, οι σπουδές και οι δουλειές να κυλάνε πιο εύκολα ή να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα πολύ καλύτερα.

Αυτές οι μεταπτώσεις είναι δικαιολογημένες λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι τόσο κοντά στο χείλος του γκρεμού –οικονομικά ή συναισθηματικά– που παρακαλάς να μη δυναμώσει ο άνεμος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο στον Τοξότη και τους Ποσειδώνα και Χείρωνα στους Ιχθύς να σε πιέζουν μέχρις εξαντλήσεως έχεις πιθανόν ένα κάρο δικαιολογίες για να αισθάνεσαι πληγωμένος/η, κουρασμένος/η, διαψευσμένος/η, απογοητευμένος/η. Σύμφωνοι: μπορεί για πολλούς Παρθένους να μην είναι η πιο λαμπερή περίοδος της ζωής τους ή ακόμα περισσότερο να υποφέρουν από ματαιώσεις και διαψεύσεις – αλλιώς τα φανταζόσουν και αλλιώς τα πράγματα εξελίχθηκαν. ΟΜΩΣ. Μην υποτιμάς τον Δία στο ζώδιό σου. Μπορεί οι αυξημένες προσδοκίες σου από αυτό τον πλανήτη να μην εκπληρώνονται, μπορεί επειδή περιμένεις τα πάντα να αισθάνεσαι ότι σου έρχονται ελάχιστα ή τίποτα, ή πιθανόν να λες ότι το σύμπαν παίζει μαζί σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, όσο κι αν σε ενοχλεί και η παραμικρή υπόνοια επιθετικότητας, ασυμφωνίας ή έντασης δεν μπορείς να είσαι ο διαλλακτικός/ή διπλωμάτης άλλων περιόδων. Έχεις ενέργεια, διαθέτεις αποφασιστικότητα, μπορείς να θυμώσεις, μπορείς να διεκδικήσεις και κυρίως μπορείς να πεις όχι, ευχαριστώ.

Αν έχεις να φέρεις κάτι εις πέρας,να αφιερωθείς σε σχέδιά που έχεις, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, να δρομολογήσεις οτιδήποτε επαγγελματικό, να τρέξεις ένα στόχο σου, κάτι χειροπιαστό, να μιλήσεις και να συναντήσεις ανθρώπους που πιθανόν μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά, να προτείνεις, να ξεκινήσεις, να πάρεις μπρος, τώρα είναι ένα διάστημα που έχεις τη δύναμη, την αντοχή και τη φόρα ώστε να κυλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια καλή ιδέα θα ήταν να παραβλέψεις τον Άρη που συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό και σε κάνει να νιώθεις σα να δαγκώνεις λεμόνι, προσθέτει άγχος και καθήκοντα στη δουλειά ή επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με εκνευριστικές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Μια καλή ιδέα που δεν είναι αμυντική ή αποτρεπτική;

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να προβάλλεις τη δεκτικότητά σου, τη δοτικότητά σου, το ζήσε κι άσε τους άλλους να ζήσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι φίλος των φίλων – η φιλία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του αξιακού σου κώδικα, είναι στάση ζωής. Aυτό δεν σημαίνει ότι ως υπέρμαχος της «αλήθειας» δεν μπορείς να πεις χοντράδες στους φίλους σου ή να τους τη σπάσεις. Ή να πεις μια κουβέντα παρά πάνω στους συνεργάτες σου, να σου ξεφύγει κάτι αγενές στο/στη σύντροφο σου ή να γίνεις φανατικός στις απόψεις σου σκοτεινιάζοντας μια ολόκληρη παρέα. Ή αντιστοίχως μπορείς να γίνεις το αντικείμενο της «αλήθειας» των άλλων, της προπέτειας των δικών σου ανθρώπων ή να διαπιστώσεις ότι η κοινωνία δυσχεραίνει κάθε σου κίνηση ενώ θέλεις να πετάξεις.

Και ενώ ο Άρης στον Ζυγό σε σπρώχνει στον κόσμο ώστε να κοινωνικοποιηθείς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σού ψιθυρίζει ότι μόνο με όσους αγαπάς αισθάνεσαι ασφάλεια ή σε προτρέπει να αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ζυγό, αν συνυπολογίσεις τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Κριό, μπορεί να λειτουργήσει ως καύσιμο που σε ενεργοποιεί ώστε να φέρεις εις πέρας κάθε απόφασή σου, κάθε έργο που έχεις αναλάβει, να ανταπεξέλθεις σε κάθε επικίνδυνη αποστολή ή να γίνει φλογοβόλο σε πυριτιδαποθήκη. Είσαι εσύ αντιμέτωπος/η με τον Άλλο, τους άλλους, τον κόσμο. Αυτό το αντιμέτωπος δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό από μόνο του.

Υπάρχουν αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις, συζητήσεις που πρέπει να κάνεις, επείγοντα προβλήματα να λύσεις – σε επαγγελματικό ή προσωπικό/ οικογενειακό/ συντροφικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει δυσοίωνες σκέψεις για το οικονομικό του παρόν και μέλλον. Ακόμα πάντως κι αν αστρολογικά κάποιος σε διαβεβαιώσει ότι ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών που βρίσκεται στην Παρθένο (που για σένα συμβολίζει ένα οικονομικό μεταξύ άλλων τομέα), δεν πρόκειται να σε αφήσει οικονομικά ακάλυπτο, ότι σε προστατεύει ή ότι θα βοηθηθείς με κάποιο τρόπο οικονομικά ώστε να μη γίνει πραγματικότητα κανένα δυσάρεστο σενάριο, ακόμα και τότε θα συνεχίσεις να αμφιβάλλεις.

Ναι, εκτός από τη βοήθεια των πλανητών χρειάζεται και μια μεγάλη δόση πίστης ότι τα πράγματα θα πάνε καλά μαζί με τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Εμπλούτισε λοιπόν το βιογραφικό σου με όσο το δυνατόν περισσότερα προσόντα, πιάσε μια ευκαιρία συνεργασίας και συνεταιρισμού από τα κέρατα, κάνε πράξη τις επιχειρηματικές σου ιδέες και εκμεταλλεύσου τη δημιουργικότητά σου που βράζει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Το ζώδιο μας είναι το πεπρωμένο μας. Δεν έχουμε τα χαρακτηριστικά του από την αρχή, χρειάζεται να τα ανακαλύψουμε, να τα καλλιεργήσουμε, να αγωνιστούμε για αυτά, να τα εξελίξουμε μέσα στα χρόνια. Όσο περισσότερο τα πλησιάζουμε τόσο περισσότερο νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Εσύ θα αισθανθείς πληρότητα όταν ενσαρκώσεις τη συμπόνια, την οικουμενική αγάπη, τον αλτρουισμό, τη συνείδηση ότι όλοι αποτελούμε κομμάτια ενός μεγαλύτερου Όλου, όταν εκφράσεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου.

Τουλάχιστον αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που προσπαθεί να ενσταλάξει στη ζωή σου ο Ποσειδώνας που διελαύνει στο ζώδιό σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, η καθημερινή, σοκ, διδυμοι, τίθενται, λεων, αρης, εκκρεμότητες, σημαίνει, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, κοινωνια, το θεμα, αφροδιτη, βημα, δουλεια, θεμα, καθημερινη, λεων, περιοδος, φιλια, αγαπη, αγχος, αμηχανια, ασανσερ, βλεμμα, βοηθεια, βρισκεται, γεγονος, γινει, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διδυμοι, δειχνει, ευκαιρια, ευκολα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ενεργεια, επιθυμια, ερχονται, ζεστο νερο, ζησε, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, η καθημερινή, κινηση, λεμονι, λειπει, μαζι σου, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νερο, παντα, πεπρωμενο, ποσειδωνας, προβληματα, ραντεβου, ρηξη, σεναριο, σκεψεις, σοκ, συμπαν, σχεδια, τίθενται, φαντασια, φορα, χαρα, ωρες, αφορμες, αιθρια, ασφαλεια, class, δουλειες, ερωτησεις, για σενα, καρδια, νιωθεις, σημαίνει, single, τοξοτη, θεσεις, θετικα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα
Athens Voice, Γιώργο Πανόπουλο, 21122015 – 27122015,Athens Voice, giorgo panopoulo, 21122015 – 27122015