Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 10/6-16/6

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από 10/6 έως 16/6/2013.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 12 ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις/Δουλειά/Προσωπική ζωή/Στόχοι/Όνειρα: Ουρανός και Πλούτωνας τα αναποδογυρίζουν – ο Πλούτωνας αργά αργά, ο Ουρανός σε μια στιγμή: λες καληνύχτα σε κάποιον που κάποτε αγάπησες κι εξαφανίζεσαι. Λες καλό βράδυ στον εργοδότη και δεν πας ποτέ ξανά στην ίδια δουλειά. Ή ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά κι αυτό είναι υπέροχο όταν είσαι μόνος – τι γίνεται όταν υπάρχει κι άλλος; Ή σκέφτεσαι για τα επαγγελματικά σου: ή τώρα ή ποτέ, και ξεκινάς τη δική σου ηρωική εκστρατεία. Υπάρχουν Κριοί που είναι

Κριοί και ρίχνονται στην περιπέτεια του έρωτα ή της επαγγελματικής ζωής με την αίσθηση ότι θα καταφέρουν να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας. Υπάρχουν Κριοί που δεν συνειδητοποιούν ότι είναι Κριοί και αναγκάζονται να μπουν στη θάλασσα επειδή δεν υπάρχει πουθενά ξηρά. Είτε δημιουργείς μόνος τις προϋποθέσεις των αλλαγών είτε εξαναγκάζεσαι, η ουσία είναι ότι αυτές συμβαίνουν.

Αυτή την περίοδο, πάντως, έχεις να κερδίσεις πάρα πολλά από τη συνεργασία/σχέση/συναναστροφή σου με ανθρώπους που είναι τόσο δυνατοί όσο είσαι κι εσύ. Ή σου δίνουν συμβουλές που σου ταιριάζουν. Ή σε διευκολύνουν στο δρόμο σου. Δείτε περισσότερα εδώ.

< >


The post Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 10/6-16/6 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα