Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 18/04/2016 – 24/04/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 18/04/2016 – 24/04/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Είναι από τις φορές που οι κοινωνικές συμβάσεις, οι ευγένειες που κρύβουν επιμελώς αντιπάθεια ή αδιαφορία και οι συζητήσεις που περικυκλώνουν το θέμα, απλώς σου τη δίνουν στα νεύρα. Θέλεις άμεση ανταπόκριση, ναι ή όχι σαν απάντηση, διεκπεραίωση, αποτελεσματικότητα και ειλικρινείς συναναστροφές. Φυσικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς

να είσαι κι εσύ ευγενής και κοινωνικά γοητευτικός, αλλά με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη βαριέσαι τις τυπικότητες.

Μπορείς να είσαι ορμητικός/ή και αποφασιστικός/ή όπως πάντα; Όχι. Όχι τουλάχιστον τις επόμενες εβδομάδες, που τρως stop κάθε φορά που ανυπομονείς να έχεις αποτέλεσμα και να βγάζεις άκρη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

O Άρης ανάδρομος στον Τοξότη επηρεάζει εκείνο το κομμάτι της ζωής σου που σχετίζεται σε απτό και υλικό επίπεδο με τα οικονομικά που είτε διαχειρίζεσαι από κοινού –με το/η σύντροφο, με συνεταίρους κ.λπ.– ή που δεν εξαρτώνται από σένα – τράπεζες, λογαριασμοί, διατροφές, περιουσιακά… Μέσα στις επόμενες εβδομάδες υπάρχει ρευστότητα στα οικονομικά σου που επηρεάζονται από τους άλλους. Όπου μπορείς να βάλεις μια τάξη και να ξεκαθαρίσεις τις υποχρεώσεις σου κάνε το και βεβαίως είναι μια εποχή που δεν πρέπει να δανείζεις ή να δανείζεσαι ούτε για να πάρεις μια απόφαση πάνω σε μια στιγμή απογοήτευσης ή εκνευρισμού.

Το άλλο θέμα είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις, η ερωτική/συντροφική σχέση σου σε αισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης έχει γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στον Τοξότη επηρεάζοντας τις σοβαρές και σημαντικές σχέσεις σου που αφορούν ή τη συντροφική/ερωτική σου ζωή ή τα επαγγελματικά σου. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αυτής της διέλευσης, που είναι κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 10° των παρορμητικών (Διδύμους/Τοξότες/ Ιχθύς/Παρθένους), έχουν πιθανόν να αντιμετωπίσουν αναστάτωση και αποδιοργάνωση στη σχέση τους με ένα πρόσωπο που επηρεάζει συναισθηματικά ή εργασιακά τη ζωή τους.

Μία λέξη παρά πάνω, ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε την κατάλληλη στιγμή, μια σκηνή, θυμός και παράπονα, σύγκρουση και αντιπαραθέσεις δείχνουν πόσο αντέχει μια σχέση, αν υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση, εάν η σχέση λειτουργεί, μπορεί να βελτιωθεί ή τις πληγές και τα προβλήματα που κρύβει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν η δουλειά σου είναι μια δουλειά που βαριέσαι ή κάνεις επειδή δεν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο, τώρα με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη σούρνεται ακόμα περισσότερο ή οι αιτίες να ξενερώσεις ακόμα περισσότερο αυξάνονται. Ακόμα όμως κι αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που σου αρέσει ή δεν έχεις ιδιαίτερα παράπονα, μπαίνει σε μια φάση άχαρη που η επανάληψή της αρχίζει να σου φαίνεται πιεστική.

Είναι η σχέση με συναδέλφους,από πάνω και πελάτες που δημιουργεί εντάσεις και απώθηση; Είναι αυξημένες υποχρεώσεις σε συνδυασμό με αυξημένη διάθεση να κάνεις κοπάνα; Είναι η προσωπική σου καθημερινότητα που σε φορτώνει και έχει αντίκτυπο στη δουλειά σου;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Παρόλο που ο Άρης είναι ανάδρομος στο φιλικό σου Τοξότη, γεγονός που σημαίνει ότι οι επιπτώσεις του είναι πιο ήπιες, και παρόλο επίσης που η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στο φιλικό σου Κριό λειτουργώντας σαν μαξιλάρι σε τυχόν κραδασμούς, εντούτοις δεν μπορείς να αποφύγεις μερικές κακοτοπιές. Όπως, ας πούμε, μια διάθεση απογοήτευσης από μία ερωτική σχέση. Ακόμα κι αν η σχέση προηγουμένως πήγαινε καλά, από εδώ και πέρα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες υπάρχει ξεφούσκωμα, αποστασιοποίηση, απομάκρυνση. Ή κόπωση.

Πιθανόν επίσης ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή κάτι επαγγελματικό που έχεις δρομολογήσει να μπαίνει σε φάση αναβολών, καθυστερήσεων, να πέφτεις σε εμπόδια που δεν είχες υπολογίσει ή απλώς να αναθεωρείς προς τα κάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του ανάδρομου Άρη είναι πιθανόν και οι περισσότερο πιεστικές και αφορούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και όσους έχουν ωροσκόπο ή άλλους πλανήτες στις πρώτες 10° των μεταβλητών – Παρθένου, Ιχθύων, Τοξότη, Διδύμων. Ο ανάδρομος Άρης φαινομενικά γυρίζει πίσω. Ίσως αυτός να είναι και ο δικός σου τρόπος για να δεις από μια άλλη οπτική γωνία τους προηγούμενους μήνες της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Είτε με τη σκέψη και το μυαλό είτε επειδή η πραγματικότητα μπορεί να το επιβάλει, χρειάζεται να ξαναδείς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισες ανθρώπους και δουλειά.

Τι πήγε καλά, τι στράβωσε και γιατί; Διαθέτεις την ικανότητα να παίρνεις απόσταση από τα πράγματα – τώρα είναι μια κατάλληλη εποχή όχι για αυτομαστίγωμα ή ενοχές, γκρίνια και δικαιολογημένα πιθανόν παράπονα, αλλά για διόρθωση, κατανόηση και αλλαγή στάσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό είτε γεννάει την επιθυμία ενός Άλλου είτε δημιουργεί ευχαρίστηση που ο Άλλος υπάρχει ήδη είτε προκαλεί δυσφορία που ο Άλλος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι ή θα ’θελες ή κάνει την έλλειψη του Άλλου θέμα και επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι η δυαδική σχέση είναι, ήταν και θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης σου. Σε κάθε περίπτωση είναι μια εποχή που θέλεις να είσαι ζευγάρι.

Ο Άρης από την άλλη πλευράανάδρομος στον Τοξότη μειώνει τον αυθορμητισμό και την εξωστρέφεια –πού να εξηγείς τώρα, σε ποιον και γιατί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πριν ο Πλούτωνας γίνει ο μοντέρνος κυβερνήτης του Σκορπιού είχε ως κυβερνήτη τον Άρη, γεγονός που κάνει τις διελεύσεις του Άρη σημαντικές για σένα. Τώρα δε που είναι ανάδρομος στον Τοξότη αντιλαμβάνεσαι ότι σε επηρεάζει και μάλιστα στον τομέα που σχετίζεται με την οικονομική σου ασφάλεια. Τις επόμενες εβδομάδες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα οικονομικά σου θα τραβάνε την προσοχή σου πιθανόν με τον λάθος τρόπο – έκτακτα έξοδα, οικονομική αφαίμαξη, άγχος.

Γενικώς οι οικονομικές συναλλαγές σε πιέζουν πάρα πάνω από άλλες φορές ή η οικονομική κατάσταση, δική σου ή του/της συντρόφου σου, γίνονται αιτία τριβής και εκνευρισμού μέσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Mars Alert – ο Άρης είναι ανάδρομος στον Τοξότη. Επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, έχουν ωροσκόπο Τοξότη στις δέκα πρώτες μοίρες ή σημαντικούς πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Τοξότη/ Διδύμους/ Παρθένο /Ιχθύς. Όταν λέμε ανάδρομος εννοούμε ότι ο Άρης μάς δίνει την ψευδαίσθηση ότι επιβραδύνει την κίνησή του και κινείται προς τα πίσω. Άρα η ζωή φαίνεται ότι μειώνει τους ρυθμούς της και χρειάζεται να κοιτάξουμε προς τα πίσω.

Υπάρχει επιβράδυνση, ανάγκη να κάνεις ανασκόπηση των τελευταίων μηνών, να στρέψεις την προσοχή σου προς τα μέσα, να ξαναδείς/επανεξετάσεις/διορθώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότηδημιουργεί πιθανόν εργασιακές παρενέργειες ή επηρεάζει την ιδιωτική σου ζωή προσθέτοντάς σου βάρος από προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν κοντινοί σου άνθρωποι. Μια άσχημη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι όταν ροκανίζει την αυτοπεποίθησή σου ή όταν υπονομεύει την πίστη σου ότι θα τα καταφέρει, ότι γίνεται, ότι μπορείς. Ή όταν το μυαλό σου σε σκοτίζει με ιδέες και σκέψεις που σε τρομάζουν.

Εντάξει, ποτέ δεν αναφέρεσαι ως παράδειγμα ενθουσιασμού ή αισιοδοξίας, αλλά το να επιμένεις στο παρελθόν, στα λάθη και τις επιλογές που εκ των υστέρων μετάνιωσες δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να περάσεις αυτή την περίοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάξει, δεν είναι εποχή ενθουσιασμού, ούτε ξέφρενης χαράς ή μεγάλων προσδοκιών. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί δυσθυμία και γειώνει τις επιδιώξεις. Τη μια μέρα μπορεί να είσαι με φίλους και να περνάς καλά, να συζητάς τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις ή να ετοιμάζεσαι να δρομολογήσεις ένα σχέδιο που προετοίμαζες καιρό, ή η εργασιακή μέρα να κυλάει μια χαρά, και την επόμενη να πέφτεις σε εμπόδια, σε καθυστερήσεις, σε αναβολές στα επαγγελματικά σου, στη δουλειά να υπάρχει ένταση ή να σε τρελαίνουν με απαιτήσεις και οι φίλοι να μην είναι εύκαιροι ούτε για καφέ και κάποιος να στη σπάει κι από πάνω, ο/η σύντροφος να είναι απόμακρος/η ή να σε φορτώνει με άγχη. Δεν είναι κακή εποχή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανάδρομες εβδομάδες του Άρη στον Τοξότη επηρεάζουν τους γεννημένους κυρίως το πρώτο δεκαήμερο και όσους έχουν ωροσκόπους και πλανήτες στις δέκα πρώτες μοίρες των μεταβλητών: Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες. Η ορμητική, αποφασιστική, παρορμητική φύση του Άρη δεν λειτουργεί καλά στις ανάδρομες περιόδους. Ο Άρης, που είναι ευθύς, αναγκάζεται να κρύβεται. Εκεί που είναι αποφασιστικός αναγκάζεται να υποχωρεί. Εκεί που ζητάει δυναμικά αναγκάζεται να ζητάει έμμεσα και από σπόντα. Έτσι τους τομείς που για σένα περιέχουν την οικογένεια, την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές σου σχέσεις μπαίνουν σε φάση αδυναμίας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα