Τα beauty looks της Kate Moss

Ανέμελο και επιμελώς ατημέλητο.

Η Kate Moss αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα είδωλα στον κόσμο της μόδας παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Χωρίς υπερβολές και με απλότητα συνεχίζει να διατηρεί ένα cool-rock στυλ. To beauty look της είναι συγκεκριμένο τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Στο μακιγιάζ είτε θα προτιμήσει smokey eyes

και άχρωμα χείλη, είτε θα επιλέξει κόκκινα χείλη σε συνδυασμό με άτονα μάτια. Το hairlook της θα μπορούσε κανείς να πει ότι εκφράζει τον χαρακτήρα της. Ανέμελα και επιμελώς ατημέλητα τα μαλλιά της, ακόμα κι αν τα πιάνει ψηλά συμπληρώνουν άψογα την τελική της εικόνα.

Αυτό που αγαπάει στο στυλ των μαλλιών της, είναι η ελευθερία στην κίνηση και το κράτημα μακράς διάρκειας γιατί συχνά χρειάζεται να κάνει εύκολα, ανάλαφρα χτενίσματα για τις διαφορετικές περιστάσεις που χαρακτηρίζουν την έντονη ρουτίνα της δουλειάς της. Γι’ αυτό λοιπόν, ένιωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την τελευταία συνεργασία της με την Kérastase για το λανσάρισμα της νέας σειράς Couture Styling.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Έχοντας από μικρή χρησιμοποιήσει και αγαπήσει την Kérastase για τα μοναδικά αποτελέσματα στα μαλλιά της, βρήκε μέσα από τα 7 μαγικά προϊόντα της νέας σειράς, τα πιο σικάτα και σύγχρονα looks που εκφράζουν ξεκάθαρα την ιδιαίτερη προσωπικότητά και το ασύγκριτο στυλ της.

Έντονα μάτια σε μία φυσική make-up βάση με τα μαλλιά να αναδεικνύουν το πρόσωπό της.

Σχεδόν πάντα τα μαλλιά της έχουν ένα φυσικό σπάσιμο, που μπορείτε να πετύχετε με το Μousse Βouffante της Kérastase.

Ένα natural beauty look για τις καθημερνές της εμφανίσεις, άβαφη και με λαμπερά μαλλιά.

Ρετρό μπούκλες με κατακόκκινα χείλη.

Σχεδόν άβαφη, έδωσε έμφαση στα μάτια με ένα ατημέλητο πιάσιμο για τα μαλλιά. Για να το πετύχετε χρησιμοποιήστε το Spray à porter από τη σειρά «Couture Styling» της Kérastase και έπειτα προχωρήστε σε ένα πρόχειρο πιάσιμο.

Φυσικά και λαμπερά μαλλιά, χωρίς ίχνος make-up για ένα minimal-rock look.

Ανάλαφρες retro μπούκλες για σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα