Τα αξεσουάρ του γάμου σας

Τι πρέπει να φορέσετε και τι όχι την ημέρα του γάμου σας.

Ας ξεκινήσουμε από το νυφικό σας, αυτό είναι που καθορίζει τα αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε. Ανάλογα λοιπόν με το στυλ που έχετε επιλέξει να είναι το νυφικό σας έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε άπειρα. Το κάθε γαμήλιο αξεσουάρ ταιριάζει με συγκεκριμένο στυλ και εποχή. Προσοχή μην υπερβάλλετε, στα κοσμήματα που θα

φορέσετε. Σκεφτείτε ότι το νυφικό σας είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό ένδυμα.

Γάντια: Φορέστε τα μόνο αν παντρεύεστε χειμώνα με ό,τι νυφικό κι αν φορέσετε. Δεν έχετε περιορισμό στο συγκεκριμένο αξεσουάρ από το νυφικό σας. Ταιριάζει με κάθε στυλ, ρομαντικό, με δαντέλα, απλό, αέρινο, strapless, φουσκωτό, με όλα.

Μπολερό-γουνάκι: Το φοράτε μόνο το χειμώνα και όταν το νυφικό σας είναι chic and classic. Δεν ταιριάζει σε πιο rock, εκκεντρικά νυφικά.

Σκουλαρίκια: Ένα ζευγάρι πέρλες ταιριάζουν στα περισσότερα νυφικά. Εξαιρούνται τα εκκεντρικά με πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Άλλωστε οι κοπέλες που θα επιλέξετε ένα τέτοιο νυφικό σίγουρα δε θα σας αρέσουν και οι πέρλες. Τα μακριά σκουλαρίκια θέλουν συνήθως σκέτους ώμους, δηλαδή strapless ή με χαμηλά μανίκια νυφικά.

Δαχτυλίδια: Το μονόπετρό σας αρκεί. Μην ξεχνάτε ότι ένα ακόμη δαχτυλίδι, η βέρα, θα προστεθεί στο χέρι σας.

Βραχιόλια: Κάτι μικρό και διακριτικό επιτρέπεται πάντα. Για να ξεχωρίσετε μπορείτε να βάλετε ένα βραχιόλι με λουλούδια. Θα διακοσμήσει όμορφα το χέρι σας και ταιριάζει με όλα τα νυφικά. Αποφύγετε τα μεγάλα βραχιόλια.

Κολιέ: Γενικότερα δεν είναι από τα πιο απαραίτητα κοσμήματα για εκείνη την ημέρα. Ωστόσο αν θέλετε απαραιτήτως να φορέσετε, επιλέξτε πάλι κάτι μικρό και διακριτικό, κυρίως εσείς που έχετε ένα απλό νυφικό χωρίς ιδιαίτερο σχέδιο στο πάνω μέρος του. Για ένα νυφικό look εποχής μπορείτε να επιλέξετε μεργαριτάρια, μεγάλα ή μικρά.

Tip: Αν το νυφικό σας είναι σε λευκή απόχρωση ή έχει ασημένιες λεπτομέρειες επιλέξτε ασημένια κοσμήματα. Αν είναι στις αποχρώσεις του μπεζ ή έχει χρυσές λεπτομέρειες επιλέξτε χρυσά.
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 9

Βραχιόλι με μαργαριτάρια που ταιριάζει στο ρομαντικό νυφικό σας.

< >

The post Τα αξεσουάρ του γάμου σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα