Τα 9+1 celebrity moments της εβδομάδας

09:49 9/5/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Καθημερινές στιγμές των σταρ!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Hugh Jackhman

3/5, Χαβάη

Ο Hugh Jackman απαθανατίστηκε στη διάρκεια των διακοπών του στη Χαβάη, και συγκεκριμένα, ενώ έκανε παραδοσιακό χαβανέζικο κανό. Πρόσφατα, ο 45χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε 4 φορές καρκίνο του δέρματος μέσα σε 18 μήνες.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwen Stefani

5/5, Λος Άντζελες

Μια καθημερινή και πάντα stylish εμφάνιση της ποπ σταρ στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Katy Perry

7/5, Σύδνεϋ

Η Katy Perry μετά το Met Gala συνέχισε την περιοδεία της The Prismatic World Tour στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. «Στην καθημερινότητά μου φοράω τα Adidas μου, πάντα ακουστικά στα αυτιά, καπέλο και γυαλιά ηλίου, είτε είναι μέρα, είτε νύχτα. Και δεν απαντώ όταν καλούν το όνομά μου» δήλωσε πρόσφατα.

Δείτε περισσότερα Galleries Bono

6/5, Νέα Υόρκη

Ο Bono και ο Jimmy Fallon γύρισαν μια παρωδία του πρόσφατου ατυχήματος που είχε ο σταρ των U2 με το ποδήλατό του, για χάρη του The Tonight Show.

Δείτε περισσότερα Galleries January Jones

3/5, Χαβάη

Στη Χαβάη βρέθηκε και η 37χρονη σταρ του Mad Men, περνώντας σχεδόν αναγνώριστη.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Garner

5/5, Σάντα Μόνικα

Για καφέ στα Starbucks στη Σάντα Μόνικα σταμάτησε η Jennifer Garner τραβώντας τα βλέμματα περαστικών ποδηλατών.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennie Garth &David Abrams

5/5, Νέα Υόρκη

Η Jennie Garth και ο αρραβωνιαστικός της David Abrams απαθανατίστηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη, έναν μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους. Η Jennie Garth υπήρξε παντρεμένη με τον Peter Facinelli με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Δείτε περισσότερα Galleries Eddie Redmayne &Hannah Bagshawe

6/5, Λονδίνο

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου συνάντησε ο φακός τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και τη σύζυγό του, λίγο μετά την επιστροφή τους από την Νέα Υόρκη, όπου είχαν βρεθει στο ΜΕΤ Gala.

Δείτε περισσότερα Galleries Natalie Portman

5/5, Μπέβερλι Χιλς

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός παρευρέθηκε -φορώντας Dior- σε Ισραηλινά βραβεία του πανεπιστημίου UCLA στο Wallis Annenberg Center for Performing Arts του Μπέβερλι Χιλς.

Δείτε περισσότερα Galleries Reese Witherspoon

5/5, Νέα Υόρκη

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας της Καυτή Καταδίωξη η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Late Show with David Letterman στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Gwen Stefani, Hollywood, Hugh Jackman, January Jones, Jennie Garth, Jennifer Garner, Katy Perry, Natalie Portman, pics of the week, Reese Witherspoon

Keywords
Τυχαία Θέματα