Στα Μπόρα Μπόρα οι νεόνυμφοι Aniston και Theroux

10:40 8/8/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Σε ένα ξενοδοχείο που έζησαν την δεύτερη επέτειο του αρραβώνα τους επέλεξαν να περάσουν το μήνα του μέλιτος οι νεόνυμφοι Jennifer Aniston και Justin Theroux. Η 46χρονη και ο 43χρονος που στα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους έκαναν το βήμα παραπάνω, διάλεξαν το ξενοδοχείο Four Seasons στα νησιά Μπόρα Μπόρα μιας

και έχει την ιδιαίτερη σημειολογία ότι εκεί πήγαν για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους.

Από τον περασμένο Μάρτιο οι φήμες για γάμο έδιναν και έπαιρναν. Όμως σε αυτό ήμασταν συνηθισμένοι. Κι ενώ ορισμένα δημοσιεύματα μιλούσαν ακόμα και για χωρισμό η Jennifer και ο Theroux έκαναν το μεγάλο βήμα, αλλά επειδή δεν ήθελαν να το κάνουν βούκινο, άλλαξαν την αρχική επιλογή για γάμο στη Χαβάη και προτίμησαν κάτι πιο underground, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για το Bel Air.


Σήμερα το πρωί ο φακός τους συνέλαβε καθώς έμπαιναν στο αεροπλάνο, ενώ η Daily Mail εξασφάλισε φωτογραφίες από το μπανγκαλόου που θα μείνει το διάσημο ζευγάρι.

Μετά τον κρυφό γάμο στο Bel Air της Καλιφόρνια που έπιασε τους περισσότερους εξ ημών εξ απήνης, η Jennifer και ο Justin πήραν το αεροπλάνο για το τουριστικό θέρετρο της Γαλλικής Πολυνησίας και θα δώσουν 1.500 δολάρια για κάθε νύχτα της διαμονής τους εκεί. Και φυσικά θα απολαύσουν τρομερές ανέσεις και υπηρεσίες από το προσωπικό του πεντάστερου Four Seasons.

Δείτε το άρθρο και τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα