Σπρέι για φυσικές ανταύγειες

10:51 1/8/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Ξανοίξτε το χρώμα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο.

Υλικά:

200ml χυμό από φρέσκα λεμόνια

60ml χλιαρό νερό

2 κουταλιές σούπας μέλι

1 άδειο μπουκάλι με σπρέι (300ml)

Εκτέλεση:

Στύψτε όλα τα λεμόνια και σουρώστε το χυμό σε ένα πολύ λεπτό σουρωτήρι για να φύγουν οι ίνες. Αναμίξετε το νερό με το μέλι και προσθέστε το χυμό από τα λεμόνια. Γεμίστε το μπουκάλι με το μείγμα, κλείστε το και ανακινήστε το καλά. Το σπρέι σας είναι έτοιμο για χρήση.

Εφαρμογή:

Ψεκάστε το σπρέι στα μαλλιά μέχρι να βραχούν

καλά, αποφύγετε όμως το δέρμα τριχωτό. Βγείτε έξω στον ήλιο για 30 λεπτά, μη ξεχάσετε να απλώσετε το αντηλιακό σας και αφήστε το σπρέι για άλλη μια ώρα (σε εσωτερικό χώρο).

Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά και απλώστε οπωσδήποτε μαλακτικό μαλλιών, γιατί τα οξέα του λεμονιού θα κάνουν τα μαλλιά τραχιά.

Η συχνότητα εφαρμογής του σπρέι δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μια φορά την εβδομάδα ή στις 10 μέρες, μέχρι να αποκτήσετε το χρώμα ή τις ανταύγειες που επιθυμείτε.

Extra tips:

• Ένα μικρό αρνητικό του σπρέι είναι ότι δεν θα ξέρετε τι χρώμα θα σας βγει και αυτό εξαρτάται βέβαια και από το χρώμα της βάσης. Τα σκούρα μαλλιά εμφανίζουν πολύ διακριτικές ανταύγειες ή ξάνοιγμα.

• Μην εφαρμόσετε το σπρέι στα μαλλιά όταν είσαστε στη παραλία ή στην πισίνα.

• Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας καθημερινά με serum ή κρέμες μαλλιών.

• Αποφύγετε το styling με υψηλή θερμοκρασία και επιλέξτε φυσικά καλοκαιρινά χτενίσματα για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και το καλοκαίρι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Σπρέι για φυσικές ανταύγειες appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα