Σπάνια κοινή έξοδος για Eva Mendes & Ryan Gosling

Το σόου του κωμικού Don Rickles στο Saban Theatre του Λος Άντζελες παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου η Eva Mendes και ο Ryan Gosling, σε μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους -ειδικά, μετά τη γέννηση της κόρης τους Esmeralda. O 34χρονος ηθοποιός και η 40χρονη σύντροφός του έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγους μήνες -συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου- και η Eva Mendes έχει ήδη επανέλθει στη

ιδανική σιλουέτα.

Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι από το 2011, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond The Pines. Παρά τις φήμες πως η σχέση τους έχει ψυχραθεί μετά τον ερχομό της κόρης τους, πληροφορίες αλλά και κοινή τους εμφάνιση το διαψεύδουν.

Παρόλα αυτά, η κινηματογραφική τους παρουσία είναι πολύ περιορισμένη τον τελευταίο καιρό. Η ταινία Lost river, που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ryan Gosling και στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Eva Mendes, αν και είχε κάνει πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ Κανών, δεν βγήκε τελικά στις αίθουσες και θα κυκλοφορήσει απευθείας σε DVD μέσα στην άνοιξη. Ο ίδιος συμπρωταγωνιστεί με τον Russell Crowe στην ταινία The Nice Guys, που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα