Σε ποια μέρη οι single γονείς μπορούν να φλερτάρουν;

Οι single γονείς είναι δύσκολο να βρουν χρόνο για να φλερτάρουν λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ωστόσο, έχουν κάθε δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε παρακάτω μερικά μέρη που μπορείτε να φλερτάρετε:

• Γυμναστήριο: Εκεί που λέτε πως δεν έχετε χρόνο αλλά και κουράγιο για να πάτε για να καφέ ή ποτό, τότε θυμηθείτε πως τα μέρη που είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα όπως το γυμναστήριο είναι τέλεια για γνωριμίες. Προτιμήστε να γυμναστείτε τις ώρες αιχμής, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες

• Παιδική χαρά: Η παιδική χαρά

είναι το πιο συνηθισμένο μέρος να γνωρίσεις single γονείς.

• Το διαδίκτυο: Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φλερτάρετε. Ακόμα, και αν δεν είστε έτοιμοι να βγείτε ραντεβού είναι ένας ευχάριστος τρόπος, να γνωρίσετε άλλα άτομα και να επικοινωνήσετε. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και θα σας φτιάξει την διάθεση.

• Στο σούπερ-μάρκετ: Μπορεί να είναι το πιο κλισέ μέρος για γνωριμία, αλλά μην το υποτιμάτε. Επίσης, μπορείτε να μάθετε πολλά για τον άλλο από τις διατροφικές του συνήθειες. Αν προσέχει τον εαυτό του για παράδειγμα.

• Βόλτα με τα ποδήλατα: Είναι μια νέα τάση οι βόλτες στους δρόμους της Αθήνας με ποδήλατα. Άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δίνουν ραντεβού μέσω των social media για μοιραστούν όλοι μαζί μια μοναδική εμπειρία. Τι πιο όμορφο και ρομαντικό από μια βόλτα με ποδήλατο. Σας βοηθά να διατηρήστε και σε φόρμα!

The post Σε ποια μέρη οι single γονείς μπορούν να φλερτάρουν; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα