Ψάξε,ψάξε…κάτι θα βρεις ή μήπως όχι;

14:58 6/7/2013 - Πηγή: Jenny.gr

«Όποιος ψάχνει βρίσκει» λέει μια παροιμία, ενώ μια άλλη λέει «η άγνοια είναι ευτυχία». Οι οπαδοί και των δύο πολλοί. Ποιοι όμως βγαίνουν κερδισμένοι; άγνωστο.

Το παραπάνω δίλημμα λοιπόν μεταφράζεται αλλιώς και ως εξής: Ψάχνεις κινητά, profile σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, mail κτλ ή πιστεύεις πώς ότι είναι να γίνει θα γίνει;

Ιδού τα ερωτήματα και το θέμα είναι, ποιος παίρνει το ρίσκο να δικαιώσει τη μία ή την άλλη πλευρά.

Ας πάρουμε την πρώτη περίπτωση:

Έχεις

επιλέξει να το παίζεις ντετέκτιβ. Μόλις μπει στο μπάνιο ο καλός σου μεταμορφώνεσαι σε λαγωνικό, ξεκινάς με κινητό και σκανάρεις όλα τα ονόματα μέχρι να πετύχεις τη Μαρία, τη Σούλα, τη Κατερίνα… Άμα, δεν βρει κάτι δεν ησυχάζει συνεχίζει με mail και profile σε facebook μέχρι να βρει κάποιο ίχνος.

Προσοχή, εδώ έχουμε δύο υποκατηγορίες:

• Στην πρώτη είναι η γυναικά που νιώθει ανασφάλεια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσει τους φόβους της. Σκηνές ζήλιας, παρακολουθήσεις, δολοπλοκίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει περισσότερο με εμμονή πάρα με ανησυχία καθώς είναι σίγουρη πως ο σύντροφός της την απάτα. Το θέμα είναι να βρει τις αποδείξεις.

• Στην δεύτερη υποκατηγορία, ανήκει η γυναικά που χαρακτηρίζεται και ως «καπάτσα». Εκείνη ψάχνει αραιά και που για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Δεν κάνει σκηνές ζήλιες και δεν δίνει κάποιο δικαίωμα.

Οι οπαδοί της δεύτερης περίπτωσης:

Ανήκουν οι γυναίκες που την κίνηση αυτή την χαρακτηρίζουν ως «κατινιά». Πιστεύουν πως είναι προσωπικά δεδομένα και πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να τα ψάχνει. Δεν κερδίζει κάτι άμα διαβάσεις ένα ερωτικό μήνυμα του συντρόφου σου, που αποδεικνύει ότι σε απάτα. Καθώς, τα μη λεκτικά μηνύματα που σας στέλνει καθημερινά λένε πολλά περισσότερα. Αυτά θα πρέπει να διαβάζετε προκειμένου να έχετε μια επιτυχημένη σχέση.

Το αν συνομιλεί ή φλερτάρει με κάποια άλλη αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Το θέμα είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να παρατηρεί τις αλλαγές στη συμπεριφορά του. Αλλά πάνω από όλα να μάθετε να αναγνωρίζετε τις δικές σας αλλαγές και τις επιπτώσεις που έχουν αυτές στους άλλους.

Κάντε likeστη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Ψάξε,ψάξε…κάτι θα βρεις ή μήπως όχι; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα