Προνομιακή εμπειρία στο online shopping από το Hairwaybeauty

13:30 3/7/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Το e-shop του Hairway βρίσκεται online ενημερώνοντας τη σύγχρονη γυναίκα για την υγεία των μαλλιών της, αλλά και επιβραβεύοντας τους πιστούς επισκέπτες παρέχοντάς τους προσφορές και προνόμια αγορών που το κάνουν να ξεχωρίζει.

• Πραγματοποιήστε τις αγορές ακόμα και από κινητό ή tablet.
• Για ολόκληρο τον Ιούλιο απολαμβάνετε δωρεάν

έξοδα αποστολής, έπειτα τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 70 ευρώ.
• Γίνεστε Silver μέλος του Member club πραγματοποιώντας αγορές των 100 ευρώ μέσα σε 30 μέρες και απαλλάσσεστε από τα μεταφορικά έξοδα για ένα χρόνο.
• Με αγορές 500 ευρώ σε περίοδο ενός εξαμήνου γίνεστε Gold Member και εκτός από δωρεάν μεταφορικά κερδίζετε και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας του 10% των αγορών σας.
• Συγκεντρώνοντας αγορές αξίας 2000 ευρώ μέσα σε ένα έτος, γίνεστε Diamond Member και απολαμβάνετε δωρεάν μεταφορικά για ένα χρόνο, αλλά παίρνετε μέρος και στη μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι δυο ατόμων για τέσσερις μέρες στο Παρίσι.
• Μη ξεχνάτε πως τα μέλη που κατοικούν στην Αττική, απολαμβάνουν 10% έκπτωση στις υπηρεσίες των Hairway Colour Specialists κατά την πρώτη επίσκεψη σε ένα από τα τέσσερα καταστήματα.

Γιατί το Hairwaybeauty σας φροντίζει και επιβραβεύει την αφοσίωσή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Art wild Stylers.

Boucles D’art.

Elixir oil crème.

Soleil set.

Solar Sublime.

< >

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το όνομα και το email σας και πατήστε submit για να λάβετε εκπτωτικό κουπόνι αγορών από το e-shop!

Όνομα*FirstLastEmail*

Keywords
Τυχαία Θέματα