Πώς θα μείνετε μακριά από τη γλουτένη;

Ποιες «κουζίνες» είναι ιδανικές για τη διατροφή σας;

Η γλουτένη αποδεδειγμένα δημιουργεί πολλά προβλήματα στο στομάχι σε αρκετό κόσμο. Πολλά εστιατόρια δεν έχουν πάντα επιλογές στα πιάτα τους χωρίς γλουτένη. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε ένα είδος κουζίνας που γενικότερα αποφεύγει στα φαγητά του να χρησιμοποιεί προϊόντα που περιέχουν γλουτένη.

Μεξικάνικη Κουζίνα

Οι περισσότεροι υδατάνθρακες στη συγκεκριμένη κουζίνα είναι από καλαμπόκι. Μπορείτε άφοβα να επιλέξετε ένα από τα πιάτα τους. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε είναι οι πίτες από αλεύρι. Σίγουρα θα βρείτε κι άλλες επιλογές.

Ιαπωνέζικη Κουζίνα

Το ρύζι και το φύκι είναι τα κυριοτέρα συστατικά. Για μια πιο υγιεινή επιλογή, μπορείτε να ζητήσετε καστανό ρύζι, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε ενοχλήσεις στο στομάχι σας. Ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι η σάλτσα σόγιας, γιατί περιέχει σιτάρι.

Ινδική Κουζίνα

Πολλά ινδικά πιάτα έχουν ποικιλία από πρωτεΐνες, λαχανικά και ρύζι Basmati . Αποφύγετε το ψωμί naan, που σίγουρα έχει γλουτένη. Επίσης, φροντίστε να ενημερωθείτε για τα συστατικά που περιέχονται στις σάλτσες, οι οποίες ουσιαστικά νοστιμεύουν το μενού.

Ελληνική Κουζίνα

Η μόνη επιλογή που έχετε είναι η χωριάτικη σαλάτα. Η δική μας κουζίνα και συγκεκριμένα τα παραδοσιακά πιάτα μας όπως είναι οι πίτες, αλλά και τα σιροπιαστά γλυκά μας είναι απαγορευτικά για εσάς.

Ιταλική Κουζίνα

Η πιο απαγορευμένη κουζίνα για όσους αντθμετωπίζουν δυσανεξία στη γλουτένη . Αυτό το μενού είναι φορτωμένο με ζυμαρικά , πίτσες και calzones , τα οποία περιέχουν όλα γλουτένη. Πολύ λίγα ιταλικά εστιατόρια προσφέρουν χωρίς γλουτένη εναλλακτικές λύσεις, επειδή θέλουν να μείνουν πιστοί στις αρχικές συνταγές τους. Ευτυχώς , υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές με βάση το κρέας σε ιταλικά εστιατόρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα