Πώς να φτιάξετε το αγαπημένο φαγητό της Audrey Hepburn

Η Audrey Hepburn υπήρξε από τις αδιαμφισβήτητες σταρ του μεταπολεμικού αμερικάνικου κινηματογράφου και μια από τις λίγες ηθοποιούς που έχουν κερδίσει και τα τέσσερα καλλιτεχνικά βραβεία. Η ίδια ήθελε να γίνει χορεύτρια, αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Όμως, η μεγάλη της αγάπη και αυτό που τη χαλάρωνε ήταν η μαγειρική.

Ο γιος της Sean Hepburn Ferrer, την περιγράφει σαν μια λάτρης της μακαρονάδας με την αγαπημένη

της συνταγή να είναι Σπαγγέτι με μπόλικη κόκκινη σάλτσα. Ένα φαγητό που το έτρωγε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Βρήκαμε τη συνταγή της μεγάλη σταρ του κινηματογράφου και σας την αποκαλύπτουμε.

Συστατικά:

1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο2 καρότα, κομμένα σε κύβους2 κοτσάνια σέλινο, κομμένο σε κύβους2 μεγάλα φλιτζάνια φρέσκες ντομάτεςΒασιλικό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο400 γραμμάρια μακαρόνιαΑλάτι για γεύσηΤριμμένο τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, το σέλινο, το βασιλικό και τις ντομάτες και περιχύνετε με ελαιόλαδο. Αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 45 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Εντωμεταξύ ετοιμάζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία. Μετά από 45 λεπτά, ή όταν τα λαχανικά είναι τρυφερά, σβήνουμε τη φωτιά. Στραγγίζετε και ξεπλένετε τα ζυμαρικά με χλιαρό νερό για να μην κολλήσουν.

Γευτείτε τη σάλτσα, προσθέτετε αλάτι για γεύση, αν θέλετε. Σερβίρετε τα ζυμαρικά και από πάνω ρίχνετε αρκετή κόκκινη σάλτσα με τριμμένο τυρί παρμεζάνα και φρεσκοκομμένα φύλλα βασιλικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα