Πως να επιλέξετε το ιδανικό γαμπριάτικο κουστούμι

Η επιλογή του γαμπριάτικου κουστουμιού δεν είναι μία απλή υπόθεση, αφού όπως συμβαίνει με το νυφικό φόρεμα, υπάρχουν πολλά στιλ που όμως αν δε συνδυαστούν σύμφωνα με το σωματότυπο του κάθε άντρα τότε το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο απογοητευτικό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει ο γαμπρός για το κουστούμι, είναι να ταιριάζει με το στιλ του νυφικού και το ύφος του γάμου ώστε να μη δείχνει παράταιρο. Σε γενικότερες γραμμές οι τσέπες είναι καλό να μείνουν ραμμένες στο σακάκι για να κρατά τη φόρμα του. Το κολάρο στο πουκάμισο για να στρώνει σωστά θα πρέπει να χωρά ένα δάχτυλο μεταξύ αυτού

και του λαιμού όταν θα είναι κουμπωμένο. Ένας ακόμη γενικός κανόνας ορίζει να μή ξεφεύγει ο ώμος μέσα ή έξω από τη βάτα του σακακιού. Δείτε παρακάτω περισσότερα tips για ένα ιδανικό look.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα colourful κουστούμια γάμου είναι τάση. Δεν είναι ιδανικά όμως για εύσωμους γαμπρούς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα παπιγιόν ταιριάζει σε ψηλούς λαιμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κάθετες ρίγες ΔΕΝ ταιριάζουν σε ψηλόλιγνες φιγούρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα σακάκια που υπογραμμίζουν τη μέση είναι ιδανικά για αδύνατους και μυώδεις άνδρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα αξεσουάρ πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης δεν χρειάζονται υπερβολές. Ένα μαντήλι, μία γραβάτα και ρολόι είναι υπέρ αρκετά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα φωτεινά χρώματα ταιριάζουν στους αδύνατους άνδρες καθώς τους δείχνουν πιο εύσωμους. Το συγκεκριμένο στιλ είναι ιδανικό για ένα γάμο σε νησί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα παπούτσια είναι ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα. Οι τετράγωνες μύτες κολακεύουν ως συνήθως τα πιο πολλά σωματότυπα. Οι πιο κοντοί άνδρες καλό θα ήταν να επιλέγουν παπούτσια με το δυνατό ψηλότερο τακούνι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το παντελόνι πρέπει να αγκαλιάζει το σώμα. Αν είναι πολύ στενό δείχνει άκομψο, ενώ αν είναι πιο φαρδύ ή ριχτό θα προσθέτει κιλά αντί να τα κρύβει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η γραβάτα πρέπει να είναι πιο σκούρα από το πουκάμισο. Επίσης το πάχος του κόμπου θα πρέπει να ταιριάζει με το στιλ του κουστουμιού και το πάχος του πέτου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι πιο εύσωμοι άντρες καλό είναι να προτιμούν μονόχρωμα κουστούμια σε ίσιες γραμμές. Το γιλέκο είναι κατάλληλο για ψηλούς άνδρες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: look, tips, γαμπριάτικο κουστούμι, κολάρο, σωστή επιλογή, τσέπες

Keywords
Τυχαία Θέματα