Πολυτέλεια … που μπορούμε να αποκτήσουμε!

Ένα κόσμημα μπορεί αναμφισβήτητα να αποτελέσει statement σε μία εμφάνιση. Τα κοσμήματα αποτελούσαν ανέκαθεν την αδυναμία κάθε γυναίκας. Τι θα λέγατε όμως αν θα μπορούσατε να αποκτήσετε πολυτελή κοσμήματα σε προσιτή τιμή και να τα έχετε δημιουργήσει και εσείς η ίδια; Ακούγεται τέλειο και ακόμη πιο εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Η PANDORA γνωστή για τα ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, υποδέχεται αυτό το χειμώνα με ιδιαίτερες, μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, αφού κάθε

γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό κόσμημα σύμφωνα με το στυλ και τη διάθεσή της!

Glamorous, trendy chic ή all time classic, τα κοσμήματα PANDORA ταιριάζουν όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε μας εμφάνιση. Μην τα παραλείψετε λοιπόν από το πρωί στο γραφείο, στις βόλτες σας, αλλά και στις βραδινές σας εμφανίσεις!

Η συλλογή κοσμημάτων PANDORA κατασκευάζεται από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας, χρυσό 14 καρατίων ή μασίφ ασήμι 925, με ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους και περιλαμβάνει βραχιόλια, σύμβολα, δακτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και ρολόγια, όπου σε όλα μπορούμε να δημιουργήσουμε με διάφορες προσθήκες, το προσωπικό μας μοναδικό στοιχείο.

Επιπλέον, αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε όλοι αναζητούμε δώρα μοναδικά για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο http://www.pandora.net/el-gr/gifts θα βρείτε μοναδικές προτάσεις σε προσιτές τιμές που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους παραλήπτες τους!

Η ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA μας μεταφέρει στη μαγική ατμόσφαιρα και λάμψη των γιορτών. Χειροποίητα αυθεντικά murano σε σχήμα σταγόνας, σε γαλάζιες και μοβ αποχρώσεις, υπόσχονται να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στις εμφανίσεις μας. Τα αμιγώς χριστουγεννιάτικα σύμβολα, όπως το ζαχαρωτό και ο Άγιος Βασίλης από μασίφ ασήμι και κόκκινο σμάλτο αλλά και η χιονονιφάδα που λαμπυρίζει μέσα από πέτρες cubic zirconia τοποθετημένες με το χέρι, μας μεταφέρουν στο όμορφο εορταστικό κλίμα με girly εμφανίσεις. Η συλλογή pave από την άλλη, συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την glamorous εμφάνισή μας τα γιορτινά βράδια.

Επισκεφθείτε τώρα το πλησιέστερο κατάστημα Pandora, ή μπείτε στο on line shop www.pandorashop.gr, ανακαλύψτε τη νέα συλλογή, και βρείτε το τέλειο δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εμπνευστείτε και δημιουργήστε στο www.pandora.net

Keywords
Τυχαία Θέματα