Ποια είναι τα νέα home trends για το 2016;

Το 2016 προβλέπεται μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά σε ό,τι αφορά τα home trends. Ήδη από πέρυσι το decor αλλά και το design κινήθηκαν σε μία πιο ανθρωποκεντρική λογική, δημιουργώντας άνετους και λειτουργικούς χώρους χωρίς να στερούνται το κομμάτι της αισθητικής. Τα περσινά trends παραδίδουν τη σκυτάλη στα νέα τα οποία επεξεργάζονται και εστιάζουν ακόμη περισσότερο σε όλα όσα αγαπήθηκαν και εφαρμόστηκαν

με επιτυχία. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται με στόχο την άνεση και όχι την αποξένωση, το mix & match συνεχίζεται και οι χώροι αναδεικνύονται με statement items όπως οι καθρέφτες στα μπάνια. Τα trends που ακολουθούν δίνουν μία γενική εικόνα για το τι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει φέτος.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι παλιού τύπου τραπεζαρίες επιστρέφουν ως design και ως διαρρύθμιση. Αυτό σημαίνει απομακρύνονται μακριά από την τεχνολογία και τις τηλεοράσεις των υπόλοιπων χώρων έχοντας ως στόχο να συγκεντρώνουν όλη την οικογένεια μαζί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ίδια λογική επικρατεί και στο καθιστικό όπου το decor δεν οργανώνεται γύρω από την τηλεόραση και υπόλοιπα μέσα τεχνολογίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα τζάκια είναι από τα αγαπημένα trends που θα συναντήσουμε φέτος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα από τα φετινά trends σε ένα πιο τεχνικό κομμάτι. Ενδείκνυται γιατί διανέμει σε όλο το χώρο τη ζέστη σε αντίθεση με το καλοριφέρ που τη στέλνει προς την οροφή. Επίσης είναι μία καλή επένδυση καθώς χρειάζεται λιγότερη συντήρηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ανοξείδωτο ατσάλι θα έχει και φέτος την τιμητική του στην κουζίνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι statement καθρέφτες χαρίζουν μία ιδιαίτερη νότα στο decor του μπάνιου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μπάνια που θυμίζουν περισσότερο δωμάτια είναι από τα κορυφαία trends της χρονιάς που έχουν ως στόχο την αποφυγή της ακαταστασίας. Προσθέστε μερικά homey iems όπως μία πολυθρόνα ή ένα μικρό side table.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα mismatched υλικά θα συνδυαστούν και φέτος στην κουζίνα, για να συνθέσουν ενδιαφέροντες χώρους με προσωπικότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο μπιντές δίπλα από την λεκάνη επιστρέφει. Το design στέφεται προς τους κρεμαστούς για καλύτερη αισθητική και μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα γύρω από αυτά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών και στιλ στην κουζίνα της χαρίζει μία πιο eclectic εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, home trends 2016, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα