Πείτε αντίο στη πρόωρη γήρανση

Γεννημένη μετά από δεκαετίες δερματολογικής έρευνας από τον Dr. Sheldon Pinnell, η SkinCeuticals ήταν πρωτοπόρος στην έλευση των φαρμακοκαλλυντικών με την τεχνολογία της αυθεντικής τοπικά χορηγούμενης Βιταμίνης C, αποκτώντας ισχυρή φήμη στην ιατρική κοινότητα παγκοσμίως.

Η SkinCeuticals ανακάλυψε ότι: Μόνο 4 αντιοξειδωτικά αποδεδειγμένα διεισδύουν στο δέρμα και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες:

Βιταμίνη CΒιταμίνη EΦερουλικόοξύΦλορετίνη

Κανένα άλλο αντιοξειδωτικό που δοκιμάστηκε δεν διεισδύει στο δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά SkinCeuticals παρέχουν, ανώτερες συνθέσεις, εσωτερική προστασία

και ορατή εξωτερική διόρθωση.

Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρματος το βράδυ. Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά ενισχύουν την εσωτερική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, επιτρέποντας την αυτοΐαση του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Νυχτερινή Προστασία

Ενισχύουν το εσωτερικό αντιοξειδωτικό σύστημα προστασίας του δέρματος για πρόληψη και διόρθωση των συσσωρευμένων βλαβώνΑυξάνουν τη ελαστικότητα και πυκνότητα του δέρματος

Πρωινή Προστασία

Αυξάνουν τη φυσική φωτοπροστασία του δέρματος κατά 8x και προλαμβάνουν τις οξειδωτικές βλάβες από UV, υπέρυθρες και ρύπανσηΑποτρέπουν την αποδόμηση του κολλαγόνου

Ένα από τα πιο βασικά και καλά μελετημένα αντιοξειδωτικά είναι η Βιταμίνη C. H SkinCeuticals έχει αποδείξει ότι, αν και εκ φύσεως ασταθής, η Βιταμίνη C μπορεί πραγματικά να μπει στο δέρμα όταν συντεθεί σωστά, σύμφωνα με τις αυστηρές παραμέτρους που ανέπτυξε και διασφάλισε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο Dr. Pinnell ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο Duke.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μετρήσουμε τη δραστικότητα των αντιοξειδωτικών είναι αναλύοντας βασικούς βιοδείκτες ενδεικτικούς των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στο δέρμα. Όλες οι αντιοξειδωτικές συνθέσεις SkinCeuticals έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές σε διάφορους βασικούς βιοδείκτες.

1 ΑΠΟ 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > PHLORETIN CF GEL

Εξαλείφει τις λεπτές γραμμές, καταπολεμά τη φωτογήρανση και βελτιώνει τα σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια. Για όλους τους τύπους δέρματος

Δείτε περισσότερα Galleries PHLORETIN CF

Εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, βελτιώνει τη λάμψη, αναδομεί το δέρμα, εξαλείφει τις λεπτές γραμμές. Για λιπαρό, προβληματικό ή κανονικό δέρμα.

Δείτε περισσότερα Galleries CE FERULIC

Ενισχύει τη φυσική προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα, μειώνει τις ρυτίδες, φωτίζει την επιδερμίδα. Για ξηρό, μικτό δέρμα ή κανονικό δέρμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: SkinCeuticals, αντιοξειδωτικά, πρόωρη γήρανση

Keywords
Τυχαία Θέματα