Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν χρόνια ερωτευμένος με την Jennifer Aniston

10:20 7/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Mπορεί να έχει συμπρωταγωνιστήσει με αρκετές από τις ομορφότερες ηθοποιούς του Hollywood όπως οι Anne Hathaway, Rene Russo, Rachel McAdams, Natalie Portman και Reese Witherspoon, όμως η Jennifer Aniston

ήταν ο κρυφός του πόθος. Ο γοητευτικός ηθοποιός Jake Gyllenhaal σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό παραδέχτηκε ότι ήταν χρόνια «τσιμπημένος» μαζί της όταν ακόμα ως έφηβος την παρακολουθούσε στη σειρά «Friends».

Mάλιστα είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί της το 2003 στην ταινία «Τhe Good Girl» γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο τον άφησε άναυδο!: «Ήταν αρκετά απρόσιτη. Πολύ δύσκολα μπορούσες να της κάνεις κομπλιμέντο», είπε χαμογελώντας.

Ο Jake Gyllenhaal ήταν 22 χρονών όταν η ταινία «The Good Girl» προβλήθηκε στους κινηματογράφους με τον ίδιο να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της: «Πρέπει να πω ότι ήμουν χρόνια ερωτευμένος μαζί της. Και η συνεργασία με εκείνη δεν μου ήταν εύκολη. Ήμουν αμήχανος. Σκεφτόμουν ότι το μονο που θα μπορούσα να της πω ήταν «Μμμμ ΟΚ». Ήταν χαριτωμένο. Τελικά όμως δεν ήταν τόσο δύσκολο», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η Jennifer Aniston στα backstage ήταν πολύ αληθινή και καθόλου επηρεασμένη από την τεράστια επιτυχία της. Ήταν περισσότερο ο εαυτός της χωρίς να θυμίζει την «Rachel» συμπληρώνοντας: «Δεν είναι μεγάλος θαυμαστής της σειράς «Friends». Θαυμάζω τον πραγματικό της χαρακτήρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα