Όταν οι stars εκφράζουν την αγάπη τους μέσω του styling

Οι εποχές που αφιερώναμε τραγούδια ή χαρίζαμε ρομαντικά love letters προκειμένου να εκφράσουμε την αγάπη μας στο πρόσωπο που μας ενδιέφερε έχουν περάσει προ πολλού. Πλέον, με τα social media να έχουν καταλάβει τις περισσότερες πλευρές της καθημερινότητάς μας, ένα απλό post στο Instagram αρκεί για να στείλουμε… το κατάλληλο μήνυμα.

Και αν αυτό σας ακούγεται

κάπως τραβηγμένο και όχι και τόσο ιδιωτικό, στον κόσμο των celebrities τέτοιες ντροπές δεν υπάρχουν. Αυτό άλλωστε καταλαβαίνουμε μέσα από τις αναρτήσεις ορισμένων stars, μέσα από τις οποίες επιλέγουν να εκφράσουν – ή και να δημοσιοποιήσουν απλά, τον έρωτα, την αγάπη και τον θαυμασμό για το έτερον τους ήμισυ. Τα likes που πέφτουν βροχή στη συνέχεια είναι θέμα δευτερεύον στην προκειμένη περίπτωση – ή μήπως όχι;

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Miley Cyrus &Liam Hemsworth

Ήταν μαζί, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και πλέον οδεύουν προς τα σκαλιά της εκκλησίας. Το να φορά μια μπλούζα με το επώνυμο του αγαπημένου της είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ατίθαση pop star.

Δείτε περισσότερα Galleries Selena Gomez &Justin Bieber

Πολλά διαμάντια και το μονόγραμμα «J» συνέθεταν το δαχτυλίδι που κοσμούσε το χέρι της Selena Gomez κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Bieber. Κανείς δεν ξέρει αν επρόκειτο για δώρο του pop star προς την αγαπημένη του και, αν ναι, να του το επέστρεψε ποτέ άραγε;

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Swift &Calvin Harris

Μπορεί πια η σχέση τους να αποτελεί παρελθόν, φρόντισαν όμως να γιορτάσουν την πρώτη – και τελευταία τους, επέτειο χαράσσοντας την ημερομηνία σε ένα super εντυπωσιακό μενταγιόν. Ο λόγος φυσικά για τα πρόσωπα των ημερών, Taylor Swift & Calvin Harris.

Δείτε περισσότερα Galleries Gigi Hadid &Zayn Malik

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της περιόδου, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, φρόντισαν να κάνουν από νωρίς γνωστό το ειδύλλιό τους, με το γνωστό μοντέλο να κυκλοφορεί φορώντας ένα κρεμαστό με τα αρχικά Z-G.

Δείτε περισσότερα Galleries Kim Kardashian &Kanye West

Η γνωστή persona της showbiz έκανε αίσθηση όταν ξεκίνησε να φορά τα KW σκουλαρίκια της, με τα αρχικά του συζύγου της Kanye West, στις αρχές της σχέσης τους. Μάλιστα, το συνέχισε επιλέγοντας και το αντίστοιχο δαχτυλίδι. στη συνέχεια. Για να μη μιλήσουμε για όλα τα κομμάτια της σειράς Yeezy, που υπογράφει ο Kanye και φορά μετά μανίας η Kim.

Δείτε περισσότερα Galleries Khloé Kardashian &Lamar Odom

Οι μέρες που η Khloe Kardashian επιβεβαίωνε τον έρωτά της με τον Lamar Odom, ποστάροντας τα κοσμήματα με τα αρχικά τους, αποτελούν πλέον ανάμνηση αφού το διαζύγιό τους έχει ήδη δρομολογηθεί.

Δείτε περισσότερα Galleries Lea Michele &Cory Monteith

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του Glee δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον αδικοχαμένο συμπρωταγωνιστή και αρραβωνιαστικό της, Cory Monteith. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν αποχωρίζεται το κρεμαστό με το όνομα του ρόλου που εκείνος υποδύονταν στη συγκεκριμένη σειρά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: celeb couples, stars, διάσημα ζευγάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα