Όταν η ρουτίνα μπαίνει ανάμεσά σας

Το πιο εύκολο πράγμα σε μια σχέση είναι να πέσεις στα δίχτυα της ρουτίνας.

Περνάνε οι πρώτοι μήνες που είστε μέσα στον ενθουσιασμό και την τρέλα. Έχετε γνωρίσει όλα τα μπαράκια της πόλης, πηγαίνετε μετά τη δουλειά για φαγητό ή cinema. Όσο περνά ο καιρός, όλο και πιο πολύ μειώνετε τις εξόδους σας μέχρι που φτάνετε μερικούς μήνες μετά να είναι τα ραντεβού σας στο καναπέ, βλέποντας

DVD. Στο σημείο, αυτό είναι που αρχίζουν οι ερωτήσεις ανασφάλειας, τα παράπονα και τα πρώτα καβγαδάκια να κάνουν την εμφάνιση τους. Η ρουτίνα είναι έξω από την πόρτα σας και χτυπά απειλητικά το κουδούνι σας.

Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας. Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που μπορούν να σας διασκεδάσουν και να σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι:

•Ο καιρός ανοίγει, τα πικνίκ σας περιμένουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τραπεζομάντιλο, ένα μπουκάλι κρασί και κάτι για τη λιγούρα. Μπορείτε να πάτε σε μια παραλία, σε κάποιο πάρκο. Δεν χρειάζεται να είναι μέρα και το βράδυ είναι εξίσου όμορφο. Η σημασία είναι να έρθετε σε επαφή με τη φύση, να αλλάξετε παραστάσεις και να χαλαρώσετε.

•Κανονίστε να περάσετε μία ολόκληρη ημέρα σε ένα spa ή έστω να κάνετε ο ένας στον άλλον μασάζ με αρωματικά έλαια. Όχι μόνο θα νιώσετε ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, αλλά όλο αυτό θα λειτουργήσει και σαν σούπερ σέξι προκαταρκτικό.

•Μπείτε στη κουζίνα και δημιουργήστε. Βρείτε gourmet συνταγές και πειραματιστείτε με νέες γεύσεις. Το γεγονός ότι κάνετε κάτι μαζί, γελάτε και περνάτε όμορφα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

•Κανονίστε ένα πάρτι της τελευταίας στιγμής. Μερικοί κολλητοί, καλή μουσική και ό,τι διαθέτει η κάβα του σπιτιού είναι αρκετά.

•Πρότεινέ του να επιδοθείτε μαζί στο on line gaming. Ή απλά να χαζέψετε μαζί πράγματα και internet που σας ενδιαφέρουν.

Το θέμα είναι να μην αφήνετε την μιζέρια και τη ρουτίνα να μπαίνει ανάμεσα σας. Χαλαρώστε με τον σύντροφό σας, μιλήστε, μείνετε αγκαλιά, διασκεδάστε, βάλτε μουσική και χορέψτε. Το βασικό είναι να γελάτε.

The post Όταν η ρουτίνα μπαίνει ανάμεσά σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα