Οι πιο cool τρόποι για να φορέσετε ένα choker

08:47 8/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη δοκιμάσει το mega trend των 90s που επέστρεψε και κάνει θραύση. Ο λόγος φυσικά για το choker, το οποίο ενώ μέρι πρότινος μας φαινόταν τόοοσο ξεπερασμένο, φέτος έχει τρυπώσει στις εμφανίσεις των πιο διάσημων it girls.

Εφόσον λοιπόν πρόκειται για ένα κομμάτι-κλειδί των φετινών looks μας, καλό είναι να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας, αφού οι τρόποι για να το φορέσετε είναι πολλοί:

Δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον layering φορώντας το choker σας μαζί με ένα ή και περισσότερα (λεπτά) κολιέ.Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο
choker χρησιμοποιώντας ένα φουλάρι.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με ένα απλό κορδόνι, περνώντας το γύρω από τον λαιμό σας. Αυξομειώστε το μήκος του ανάλογα με το υπόλοιπο outfit σας.Ταιριάξτε το με το υπόλοιπο σύνολό σας, διαλέγοντας ένα στην ίδια απόχρωση, και δηιουργήστε ένα αρμονικό total look.Επιλέξτε ένα choker με ένα διακριτικό διακοσμητικό και κάνετε skip στα υπόλοιπα αξεσουάρ.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: choker, styling tips, αξεσουάρ, δεκαετία των 90s

Keywords
Τυχαία Θέματα