Οι μηνιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/11 έως 30/11

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/11 έως 30/11.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Αυτά που φανταζόμαστε για τον άνθρωπο που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας, μόνο να τα φανταζόμαστε μπορούμε. Η πραγματικότητα των σχέσεων έχει σκηνές, χαρές, δυσκολίες, τραύματα, έκσταση και αγωνία, πλήξη και έκπληξη. Μια σχέση δεν είναι ευθεία γραμμή, είναι τεθλασμένη. Άρα τώρα που οι σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο χρειάζεται να δείξεις κατανόηση,

αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και πολλές φορές ευγνωμοσύνη. Ναι, κάθε υπόσχεση που σου δίνεται δεν συνεπάγεται αυτόματα και deal. Άρα αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στον Ζυγό (από 8/11) και τον Άρη επίσης στον Ζυγό (από 12/11) οι συντροφικές σχέσεις μπορούν να γίνουν πηγή είτε χαράς είτε δυσφορίας και απογοήτευσης.

Κι αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα γοητείας που διαθέτεις για να «πουλήσεις» το «προϊόν» σου. Από την άλλη πλευρά μπορείς κυριολεκτικά να πουλήσεις κάτι σε κάποιον άλλο, να συνεργαστείς μαζί του ή να ξεκινήσετε κάτι από κοινού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει ένας μήνας με τον Άρη στον Ζυγό (από 12/11) που οι εργασιακοί ρυθμοί εντείνονται, η δουλειά δημιουργεί ένταση, η απαιτητικότητα των ανθρώπων που επηρεάζουν την εργασία σου αυξάνεται, χρειάζεται να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, πρέπει αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να τρέξεις παραπάνω, να διορθώσεις, να πουλήσεις. Ξεκινάει μια περίοδος που ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει τον προηγούμενο καιρό έρχονται τώρα μαζεμένες και σε τρέχουν. Να θυμάσαι πάντως ότι δεν έχεις το πάνω χέρι τώρα ούτε στις σχέσεις, που μάλλον έρχονται να σε επιβαρύνουν με πρακτικά προβλήματα.

Ευτυχώς που υπάρχει ταυτόχρονα και η Αφροδίτη στον Ζυγό (από 8/11) που μειώνει τους κραδασμούς και την ένταση διαδέχεται ένα αίσθημα ικανοποίησης, επειδή η δουλειά τρέχει όπως την έχεις φανταστεί ή απρόσκοπτα και οι κοντινοί σου άνθρωποι καταλαβαίνουν όταν τους λες ότι τα ’χεις παίξει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πλανήτες στον Ζυγό είναι ένα καλό νέο. Η διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης στον Ζυγό σε διευκολύνει σε θέματα που σχετίζονται με τα ερωτικά, τη δημιουργικότητα, τα σχέδιά σου για το μέλλον, τα παιδιά. Ή, αν θέλεις, με τη διασκέδαση, τους φίλους, τις εκδρομές, την ομορφιά ή και το σεξ. Μεγάλη και ενδιαφέρουσα η γκάμα. Εύκρατο το κλίμα, χαμηλά τα μποφόρ. Αυτό που έχει σημασία είναι η επιθυμία για κάτι. Να κρατάς αναμμένη την επιθυμία για ένα πρόσωπο, ένα στόχο, ένα έργο που θέλεις να δημιουργήσεις, το μέλλον που έρχεται.

Ακόμα κι αν είσαι απογοητευμένος/η ή βαριεστημένος/η, μην ξεχνάς ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Είσαι παιδί των επαφών, του κόσμου, της επικοινωνίας, της ανταλλαγής πληροφοριών για τα πάντα, οπότε βγες εκεί έξω και κάλπασε προς την κατεύθυνση που θέλεις. Προχωράς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries KAΡΚΙΝΟΣ

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις κάτι αν μια σχέση ή μια δουλειά δεν τραβάει. Να μιλήσεις, να διαπραγματευτείς, να τελειώνεις, να ψαχτείς αλλού, να το πάρεις απόφαση ότι πρέπει να ενεργοποιηθείς για λύσεις. Είναι ένας μήνας που θα κινηθείς σε εμπόλεμες ζώνες – η οικογένεια είναι μια τέτοια, το σπίτι, η επαγγελματική ζωή, η ψυχολογική σου κατάσταση. Υπάρχει και το ενδεχόμενο εξωτερικά να μην υπάρχουν δυσάρεστα γεγονότα, αλλά εσωτερικά το πλοίο να μπάζει νερά από παντού. Δηλαδή η κατάσταση της ζωής σου, οι άνθρωποι, η εργασία να μη σε πιέζουν ιδιαίτερα αλλά εσύ να αισθάνεσαι παγιδευμένος/η σε ένα φαύλο κύκλο που δεν σου δίνει καμία χαρά πια. Είναι ένας σκοτεινός μήνας;

Όχι, γιατί υπάρχουν και ηλιόλουστες μέρες που έχουν αγαπημένους ανθρώπους δίπλα σου, θερμές συναναστροφές στο σπίτι ή έξω με φίλους, ενθαρρυντικά λόγια, στήριξη από αυτόν/ή που αγαπάς. Υπάρχουν μέρες που είσαι προστατευμένος/η και ζεστός/ή μέσα στην «οικογένεια». Άρα; Όλα είναι ζήτημα εμπιστοσύνης και τώρα πολλαπλασιάζονται οι στιγμές που πιστεύεις ότι κανένας δεν μπορεί να σε φροντίσει χωρίς να σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Με πλανήτες να μετακινούνται στον Ζυγό αυτόν το μήνα –Αφροδίτη (από 8/11) και Άρης (από 12/11)– διευκολύνεσαι στην επικοινωνία, στις συζητήσεις, στις σπουδές, στο γράψιμο και τα μίντια, στις επαφές σου με ανθρώπους που σου κάνουν κέφι ή και που έχεις επαγγελματική ανάγκη, αλλά και σε μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια. Ωραία. Αν έχεις οποιοδήποτε ταλέντο, πούλα το, καλλιέργησέ το, κάνε το γνωστό, διαφήμισέ το. Δεν ξέρω αν θα γίνεις διάσημος/η αλλά ο Κρόνος στο φιλικό σου Τοξότη λέει ότι αν όντως είσαι προικισμένος/η με το ουράνιο ταλέντο της δημιουργικότητας (κάθε είδους και τομέα) όπως διατείνονται οι θαυμαστές σου, τότε χρειάζεται να στρώσεις τον κώλο σου και να το αποδείξεις με δουλειά, ιδρώτα, αφοσίωση, πίστη, επιμονή και έντονη προσπάθεια και τότε, ναι, όλα είναι πιθανά: και να επιβραβευτείς, και να ξεχωρίσεις, και να δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο.

Είτε είσαι δημιουργός, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, ελεύθερος επαγγελματίας, είτε υπάλληλος, τα χρήματα, η εξέλιξη και η φήμη –αν θέλεις– δεν θα έρθουν εξ ουρανού, αλλά μέσα από πρακτικούς δρόμους: θα πρέπει να πείσεις τους άλλους να σε «αγοράσουν».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλοι συμφωνούμε ότι το να τα έχεις καταφέρει στη ζωή σου –δηλαδή να ακολουθείς την επαγγελματική πορεία που θέλεις, να έχεις ένα δύο ανθρώπους που σε αγαπάνε, μερικούς καλούς φίλους και τόσα ευρώ όσα να σου κάνουνε εύκολη την υλική ζωή– είναι μια εμπειρία που όλοι θα πρέπει να τη μοιραζόμαστε. Λέγοντας τα προηγούμενα, η κάμερα είναι στραμμένη στον Δία που τώρα τρέχει στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Βεβαίως ο Δίας δεν είναι παραγωγός ή μάνατζερ για να κάνει όσο περισσότερους Παρθένους σταρ, επιχειρηματίες, διευθυντές ή πάμπλουτα παιδιά της ιντερνετικής εποχής.

Όμως, ο Δίας βρίσκει διεξόδους στους λαβυρίνθους, ανοίγει προοπτικές, διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες, εμφανίζει επί σκηνής νέα πρόσωπα, ενθαρρύνει νέες ασχολίες, καινούργιους έρωτες, φέρνει τον πελαργό, προσφέρει δαχτυλίδια και όρκους. Ok, oι ευκαιρίες δεν είναι πάντα θεαματικές, γκλάμουρους ή καταλυτικές, αλλά δημιουργούν μια θετική φόρα που δεν υπήρχε πριν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Καλώς ήρθες, Αφροδίτη, στο σπίτι σου στον Ζυγό (από 8/11) για να λάμψουν και πάλι τα παιδιά σου. Καλώς ήρθες, Άρη, στον Ζυγό (από 12/11) για να ξυπνήσουν οι Ζυγοί από το λήθαργο που είχαν πέσει ή για να βγουν από τη μαύρη τρύπα της αυτολύπησης που είχαν ρίξει τον εαυτό τους συνειδητά ή ασυνείδητα. Και τώρα που η ενέργεια είναι δυναμική και δημιουργεί δράση πώς σκέφτεσαι να την αξιοποιήσεις; Μια καλή ιδέα είναι να τρέξεις τα επαγγελματικά σου που είχαν κολλήσει – αν δεν έχεις δουλειά ψάξε, αν θέλεις να κλείσεις συμφωνίες και συνεργασίες βρες τους κατάλληλους ανθρώπους, ενεργοποίησε τις επαφές ή τις γνωριμίες σου.

Καλώς ήρθες, Αφροδίτη, στο σπίτι σου στον Ζυγό (από 8/11) για να λάμψουν και πάλι τα παιδιά σου. Καλώς ήρθες, Άρη, στον Ζυγό (από 12/11) για να ξυπνήσουν οι Ζυγοί από το λήθαργο που είχαν πέσει ή για να βγουν από τη μαύρη τρύπα της αυτολύπησης που είχαν ρίξει τον εαυτό τους συνειδητά ή ασυνείδητα. Και τώρα που η ενέργεια είναι δυναμική και δημιουργεί δράση πώς σκέφτεσαι να την αξιοποιήσεις; Μια καλή ιδέα είναι να τρέξεις τα επαγγελματικά σου που είχαν κολλήσει – αν δεν έχεις δουλειά ψάξε, αν θέλεις να κλείσεις συμφωνίες και συνεργασίες βρες τους κατάλληλους ανθρώπους, ενεργοποίησε τις επαφές ή τις γνωριμίες σου.

Αν έχεις δική σου δουλειά, μαγαζί, επιχείρηση κινητοποιήσου ώστε να γίνουν πιο αποδοτικές – διόρθωσε, άλλαξε, προγραμμάτισε, δρομολόγησε. Αν η σχέση δεν πηγαίνει καλά τώρα πιθανόν να δείξει πού υπάρχει το πρόβλημα, αν τα πράγματα είναι καλά μπαίνει σε ενεργητική φάση, ζωντανεύει, εξελίσσεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ προχωράς κανονικά, όσο κανονικά μπορεί να προχωρήσει κάποιος λαμβάνοντας υπόψη του την κοινωνική πραγματικότητα, από τις 12/11 κι ύστερα αλλάζει ο προσωπικός καιρός – γίνεται άστατος, νεφελώδης, κάποιες φορές κρύος, κατά στιγμές με εκνευριστική υγρασία. Τι συμβαίνει; Ο Άρης περνάει στον Ζυγό σε ένα δύσκολο και σκοτεινό κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Υπάρχει μια αίσθηση αντιστροφής της τύχης, ίσως παρασκήνιο που δεν μπορείς να ελέγξεις, ασυμφωνίες, αντιξοότητες, παράξενες συζητήσεις και κυρίως μία αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Επειδή τα προηγούμενα ίσως ακούγονται σαν θρίλερ συμπληρώνω αμέσως ότι δεν συμβαίνει κάτι φοβερό, τρομακτικό ή που δεν μαζεύεται.

Όχι, υπάρχει ένας εκνευρισμός στη δουλειά, την ατμόσφαιρα και τις σχέσεις σου και πλανάται ό,τι απεχθάνεσαι περισσότερο: ασάφεια, ρευστότητα, ημίφως και κάτι που δεν μπορείς να ονομάσεις. Κυρίως όμως υπάρχει ένας εσωτερικός διάλογος που περιέχει παρελθόν, φόβους και ανασφάλεια. Ωραία! Έτσι θα κυλήσει ο μήνας; Όχι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου είναι η κυρίαρχη πλανητική επιρροή για πολύ καιρό. Ο Κρόνος λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να σε εξουθενώνει ακόμα κι αν δεν σε επηρεάζει άμεσα. Ίσως η οικογενειακή ζωή να σε ζορίζει, αλλά αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι ότι υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορούν και να σε σταθεροποιήσουν αλλά και να σου ανοίξουν νέες εργασιακές λεωφόρους. Όσο για το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον Ζυγό δημιουργούν έντονη κοινωνικότητα, επιθυμία να δεις, να συναντήσεις, να διασκεδάσεις με φίλους και την ανάγκη να σε αγαπούν- να σ´ αγαπάει όλος ο κόσμος αν είναι δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries AIΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνεις σε μια κρίσιμη για τα επαγγελματικά σου περίοδο –αν τα επαγγελματικά είναι η προτεραιότητά σου– ή κρίσιμη περίοδο για την προσωπική, οικογενειακή ή συναισθηματική σου ζωή. Μερικές επισημάνσεις: 1) Πρόσεχε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους την επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να είναι απαιτητικοί, άπληστοι, αλαζόνες, απαίσιοι, όμως, το να αντιγράφεις το σπασμωδικό τους στιλ το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να διακινδυνεύσεις τη θέση σου ή το δίκιο σου. 2) Είναι εποχή που επαγγελματικά καλείσαι είτε να προχωρήσεις είτε να διορθώσεις/ βελτιώσεις/ τολμήσεις/ ξεκολλήσεις/ ξαναδείς τη δουλειά σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ακόμα περισσότερο, ώστε να σταθεροποιηθείς ή απλώς να αντέξεις. 3) Αν το θέμα είναι η προσωπική σου ζωή μην πάρεις από παρόρμηση αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

Οι ακραίες λύσεις χρειάζεται να είναι αποφάσεις μετά από μακροχρόνια προσπάθεια και σκέψη. 4) Παίξε το επαγγελματικό ή το παιχνίδι των σχέσεων με χάρη, δύναμη και αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 8/11 ξεκινάει ένας μήνας έντονης επικοινωνίας, κινητικότητας, επαφών, γνώσης και συζητήσεων. Ας ελπίσουμε ότι ανήκεις στους Υδροχόους που δεν φοβούνται τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι και τους αρέσει να μιλάνε. Φυσικά και σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι ή τι σκέφτονται κι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για σένα. Μην ξεχνάς επίσης το θέμα της επικοινωνίας στις σχέσεις – ναι, υπάρχουν πολλοί Υδροχόοι που τη χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν και να εκφοβίσουν. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι η επικοινωνία δεν είναι μέσον επιβολής ούτε πλύσης εγκεφάλου των άλλων. Προχωράμε. Εντάξει με την επαγγελματική ανεξαρτησία, την ελευθερία, την άποψη ότι δεν θέλεις κανένα πάνω από το κεφάλι σου – σεβαστά όλα αυτά.

Όμως μετατρέποντας τα όνειρά σου σε πραγματικότητα –δηλαδή σε cash– σημαίνει ότι διαθέτεις την αποφασιστικότητα και το σθένος να παραμείνεις αρκετά σε ένα μέρος –συναισθηματικά και δημιουργικά– μέχρι να πιάσεις ρίζες και να χαρείς τα φρούτα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι είναι μια εποχή που προετοιμάζεσαι για τις επαγγελματικές εξελίξεις που θα γίνουν χειροπιαστές σε επτά ή οκτώ εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Όταν αναζητάς την επαγγελματική καταξίωση ή απλώς πολεμάς για την εργασιακή επιβίωση δεν σου μένει πολύς καιρός για συναισθηματικές τρυφερότητες, για να απολαύσεις το σεξ ή ακόμα περισσότερο να βρεις κάποιον/α για να ζήσεις τη συντροφικότητα. Ναι μεν η αποχή από το σεξ λένε ότι ενεργοποιεί το μυαλό ώστε να εφεύρει λύσεις εκεί που υπάρχουν αδιέξοδα και κλειστές πόρτες, αλλά το σεξ είναι τόσο σημαντικό όσο το νερό και τα χρήματα. Αντιλαμβάνεσαι ότι μπαίνεις σε μια εποχή που στενές σχέσεις, σεξ και χρήμα ενώνονται και γίνονται προτεραιότητες. Χρειάζεσαι και τα τρία σε υψηλές δόσεις –επιθυμείς τρυφερότητα, έχεις ανάγκη από τον Άλλο, ανησυχείς για την οικονομική σου κατάσταση, θέλεις σεξουαλική εκτόνωση ή μάλλον σεξουαλική έκσταση κατά προτίμηση από κάποιον/α που αγαπάς, είσαι ερωτευμένος/η ή ποθείς δυνατά–, αλλιώς είναι νερόβραστο.

Βεβαίως ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς χρήματα, αλλά μην ξεχνάς ότι εκτός από τα μπράβο και την αναγνώριση η δημιουργικότητα, η εργασιακή προσπάθεια και ο δυναμισμός χρειάζεται να αναγνωρίζονται και οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, athens, voice, deal, εκκρεμότητες, απρόσκοπτα, διδυμοι, βγες, λεων, αρης, αποδειξεις, αφοσίωση, σταρ, νέα, δραση, βρες, καιρος, επιρροή, επηρεάζει, σημαίνει, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, η ζωη ειναι ωραια, πλανητες, το θεμα, αφροδιτη, δουλεια, εργασια, θεμα, θριλερ, λεων, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, περιοδος, σθενος, σταρ, τρομακτικο, φρουτα, athens voice, αγωνια, απρόσκοπτα, ατμοσφαιρα, αφοσίωση, εβδομαδες, βρες, γεγονοτα, γινεται, γινονται, δαχτυλιδια, δευτερο, δυναμη, δειτε, διδυμοι, δικη, ευρω, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκσταση, ελευθερια, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, επτα, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνες, υγρασια, ιδεα, ηρθες, θυμασαι, κλιμα, κρονος, λογια, ληθαργο, μπορεις, μυαλο, νερο, παντα, ουρανιο, οικογενεια, οκτω, παιδι, παιδια, παιξε, πηγη, πιστη, πλοιο, πορτες, προβληματα, ρυθμοι, σκεφτεσαι, σκηνες, σπιτι, σχεδια, ταξιδια, τρια, φυσικα, φημη, φοβερο, φορα, χερι, χρημα, χαρα, ψαξε, ψυχραιμια, athens, μποφορ, class, deal, δικιο, ευθεια, εκδρομες, ερωτες, για σενα, ημιφως, ιδιαιτερα, κομματι, κρυος, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, single, τοξοτη, θεματα, βεβαιως, βγες, ξεχνας, voice
Τυχαία Θέματα