Οι γκριμάτσες κατά τoν οργασμό προδίδουν τα πάντα

Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν πως κατά τη διάρκεια του σεξ, το κομμάτι του σώματος τους που κοιτούν οι άντρες είναι τα… «άτακτα» σημεία. Και όμως… μια νέα έρευνα ισχυρίζεται πως σε εκείνες τις στιγμές, οι άντρες εστιάζουν στο πρόσωπο των γυναικών. Γιατί; Επειδή λατρεύουμε την έκφραση του οργασμού που αποτυπώνεται πάνω στο πρόσωπό της!Οι επιστήμονες στηρίζουν αυτή την άποψη στο γεγονός πως το πρόσωπο της γυναίκας είναι εκείνο που θα μας δώσει την σωστότερη απάντηση για το αν εκείνη… προσποιείται τον οργασμό ή αν όντως τον νιώθει.

Αν το καλοσκεφτείτε, έχουμε άπειρες εικόνες αποτυπωμένες στο μυαλό μας από «πρόσωπα οργασμού» μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ (αλλά και μέσω των ταινιών πορνό!). Η πιο συνήθης εικόνα που συλλαμβάνει ο φακός είναι ένα κεφάλι τεντωμένο πίσω από έκσταση, τα μαλλιά πάντα επιδέξια τοποθετημένα, ίσως και με λίγες σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπο. Μπορεί να είναι ωραίο, αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό.

Η αλήθεια, είναι πως η πραγματική εικόνα του οργασμού, ανδρών και γυναικών, δεν είναι και τόσο όμορφη. Σε μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού, το πρόσωπο κοκκινίζει (και όχι πάντα με όμορφο τρόπο). Έπειτα, υπάρχουν και τα ανάλογα… ηχητικά εφέ που τον συνοδεύουν (αφήνουμε απ ‘έξω τα όσα λέγονται σε εκείνα τα δευτερόλεπτα), τα οποία δεν είναι πάντα ευχάριστα και κρύβονται επιμελώς από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εκδοχές των οργασμών.

Βέβαια, όλα αυτά έχουν ελάχιστη σημασία εκείνη τη στιγμή. Το σεξ αποτελεί μια πράξη που κυριεύεται και οδηγείται από πρωτόγονα συναισθήματα.Δείτε την συνέχεια στο koolnews.

The post Οι γκριμάτσες κατά τoν οργασμό προδίδουν τα πάντα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα