Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 27/01-02/02

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 27/01 έως 02/02.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία (επιτέλους) στον Αιγόκερω από 31/1 σκαρφαλωμένη σε κομβικό σημείο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μπορείς να περιμένεις ότι γενναιόδωροι άνθρωποι με επιρροή (στα επαγγελματικά σου κυρίως) θα σε επαινέσουν για τον επαγγελματισμό σου, πιθανόν να σου προσφέρουν την ευκαιρία που αναζητάς και θα κάνουν τα στραβά μάτια αν παρ΄ελπίδα τα κάνεις θάλασσα.

Παρόλη τη θετική συμπαντική στήριξη υπάρχουν

μέρες (όπως γύρω στις 31/1 που ο Δίας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα) τις οποίες θα αισθανθείς μια ιερή μανία που συνοψίζεται στη φράση: Μπορώ να Καταφέρω τα Πάντα: 1) Η φιλοδοξία χρειάζεται στόχο, πρόγραμμα, ιδρώτα και ηθική για να έχει αποτέλεσμα. 2) Η αγάπη δεν επιβάλλεται ούτε απαιτείται. 3) Εσύ θέλεις. Ο Άλλος θέλει; 4) Η χειραγώγηση των άλλων δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση. 5) Αν έχεις τα προσόντα τώρα Μπορείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ναι, μπορεί να δουλεύεις μέχρις αργά, εντατικά, πολύ, αγχωτικά, με μια καθημερινότητα που σου επιβάλλει καθήκοντα που δεν σε ενθουσιάζουν, βρίσκεσαι να ασχολείσαι με μια λάντζα που δεν είναι καθόλου του γούστου σου. Με τη διέλευση του Άρη, που θα μείνει για μήνες στον Ζυγό, το τρίπτυχο που θα σε απασχολεί με αυξομειώσεις είναι Δουλειά-Καθημερινότητα-Υγεία: δηλαδή η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σου απορροφάει το χρόνο που δεν θα είσαι εργασιακά απασχολημένος. Ναι μεν εργασιακά θα χρειαστεί να υπερβάλεις την παραγωγικότητάσου, αλλά θα υπάρξουν και πιθανά θετικά ανταλλάγματα.

Όσο κι αν έχεις δίκιο να λες ότι δεν έχεις καθόλου χρόνο, το σίγουρο είναι ότι σε στιγμές έκλαμψης συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου στα κοντινά σου πρόσωπα που έχουν ανάγκη την παρουσία σου και τη φροντίδα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση ξεκολλάει από το πάτωμα, η δυναμικότητα αυξάνεται, η εξωστρέφεια επιστρέφει. Οπότε βγες εκεί έξω για να κυνηγήσεις επιθυμίες και στόχους τώρα που οι άλλοι σε ακούνε. Και κάτι για την ταμπακέρα: ο έρωτας είναι άλλοτε έκσταση κι άλλοτε αγωνία. Τις επόμενες εβδομάδες αντί να αναρωτιέσαι αν αξίζει να μπεις σε μία σχέση υπνωτισμένος/η με την προσδοκία μιας ερωτικής περιπέτειας ή να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να παραδοθείς σε έναν ξένο είναι καλύτερα να ΠΡΑΞΕΙΣ. Το σίγουρο είναι ότι όταν η δημιουργικότητά σου κοχλάζει νιώθεις ζωντανός/η. Πρόσθεσε χαρά και ελαφράδα στα αισθήματά σου ή, μάλλον, πρόσθεσε στη χαρά και την ελαφράδα σου αισθήματα και δες τη ζωή από την φωτεινή της πλευρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρνητική πλευρά επί μήνες ονομάζεται Άρης στον Ζυγό: δηλαδή το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον μάλλον δεν είναι το καταφύγιο που θα ήθελες και η οικογένεια ίσως σε αποδιοργανώνει με τις απαιτήσεις της και τις ανάγκες της, με την έλλειψη συνεννόησης ή και επαφής. Ή μπορεί να σε κάνει να τρέχεις για δουλειές του σπιτιού, αγγαρείες, επιδιορθώσεις, προβλήματα που ανακύπτουν στη μέση του πουθενά.

Επίσης ο Δίας στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γύρω από τις 31/1 φέρνει στο προσκήνιο -όχι ότι έπαψε ποτέ να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το θέμα Επαγγελματική ζωή- Συναισθηματική ζωή και Σχέσεις:Ελπίζοντας η προσωπική σου συναισθηματική δυσαρέσκεια να μην επηρεάσει την επαγγελματική σου ζωή ή το αντίθετο,όσο κι αν η διάθεσή σου είναι να κλειστείς στο σπίτι σου, να θυμάσαι ότι πολλά εξαρτώνται από τις επαφές σου με τους άλλους.Θα υπάρξουν πολλές στιγμές στο επόμενο διάστημα που ενώ θα προσπαθείς και θα είσαι στο κέντρο της σκηνής ταυτόχρονα θα ονειρεύεσαι μια παραδοσιακή οικογένειαή θα σκέφτεσαι τη ζωτική σημασία που έχει για σένα μια σχέση αγάπης χωρίς αλλά, που τώρα αν υπάρχει σε απογοητεύει κι αν δεν υπάρχει την αναζητάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή της Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω,στις 31/1, σε απαλλάσσει καταρχάς από το τεράστιο βάρος της καθημερινότητας αφενός και της ανεξήγητης πολλές φορές μελαγχολίας που δεν σε άφηνε να χαρείς ακόμα και καλές στιγμές. Εντάξει, δεν γίνεσαι ξαφνικά partygoer και ευτυχισμένος -ο Κρόνος στον Σκορπιό μεταξύ άλλων είναι περιορισμός, φόβος, άγχος, θλίψη, όρια-, αλλά η δουλειά κυλάει πιο εύκολα, το εργασιακό περιβάλλον αποφορτίζεται από την ένταση, οι άνθρωποι που συναντάς και συναναστρέφεσαι κάθε μέρα γίνονται ξανά συνεννοήσιμοι.Κάτι που ίσως χρειαστεί να σκεφτείς τώρα είναι ότι μερικές φορές οι φαντασιώσεις σου σε έβαλαν σε σχέσεις που δε σου βγήκαν σε καλό, άρα ξέρεις πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν. Εάν παρόλα αυτά δεν υπήρχαν οι ψευδαισθήσεις, δε θα υπήρχαν ούτε ερωτικά τραγούδια, ούτε πάθη, ούτε γεύματα με κεριά.

Υ.Γ. Α και παρόλο που προστατεύεσαι από τον Δία, ωστόσο αυτό δεν αρκεί για να ξεπληρώσεις τα δάνεια που έχεις πάρει, όπως και δεν μπορείς δυστυχώς να τυπώσεις χαρτονομίσματα για να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις σου που καλπάζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη σε ορθή πλέον πορεία από 31/1 στον Αιγόκερω, ωριμάζει η ιδέα να κάνεις πράξη μια δομική θετική αλλαγή στη ζωή σου. Έχεις ανάγκη από μία καινούργια επαγγελματική πρόκληση, όπως και την έντονη επιθυμία να δημιουργήσεις μια δική σου οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο άκρες υπάρχουν και οι διαβαθμίσεις. Να αλλάξεις σπίτι, ή να το ανακαινίσεις, ή να αποκτήσεις δικό σου, ή να σκεφθείς σοβαρά τη πιθανότητα των παιδιών. Θέλεις γερές ρίζες και θέλεις όσοι αποτελούν την «οικογένειά» σου, εξ αίματος ή εξ επιλογής, να είναι εκεί για σένα ανά πάσα στιγμή.

Η αντίθεση Πλούτωνα/Δία αφυπνίζει τη φιλοδοξία σου και ενεργοποιεί το δυναμισμό και την πίστη σου ότι όλα είναι δυνατά, ακόμα και τα αδύνατα. Πρόσεξε όμως γιατί η φόρα σου δεν αρέσει σε όλους και μερικοί μάλιστα στήνουν οδοφράγματα στις επιδιώξεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Κι ο Άρης εδώ στο ζώδιό σου για μήνες (μέχρι και τον Ιούλιο) σε τρέχει, σε εμψυχώνει, σε τρελαίνει, σε γεμίζει με επιθυμίες, σε κάνει να σκέφτεσαι ανοιχτές επαγγελματικές λεωφόρους, σε παθιάζει με όνειρα, σε προτρέπει να δρομολογήσεις σχέδια ή και σε εξουθενώνει εργασιακά. Κι ακόμα σε ενθαρρύνει να σπας δεσμούς που νόμιζες αιώνιους και δυνατούς, να λες ΟΧΙ, να τελειώνεις στο μυαλό σου ανθρώπους και συμπεριφορές πριν τα τελειώσεις και στην πραγματικότητα.Η επιστροφή σε ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 31/1 που σε ταλαιπώρησε ψυχικά και συναισθηματικά το προηγούμενο διάστημα, σε βγάζει από τη αναγκαστική χειμερία νάρκη που είχες πέσει. Ώρα για δράση, επιλογές και αποφάσεις. Ακόμα κι αν δεχθείς άδικη κριτική, φέρσου ώριμα. Ακόμα κι αν αισθανθείς ότι κάποιοι θέλουν να σε κάνουν κόπια του εαυτού τους, μην μπεις καν στον πειρασμό να απαντήσεις με θυμό και οργή. Αποστασιοποιήσου και αντίδρασε με το μυαλό όχι με το συναίσθημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον 12ο οίκο σου τα αφεντικά ή οι συνεργάτες σου στη δουλειά όχι δε δίνουν δεκάρα τσακιστή αν είσαι καλά ή άσχημα, αρκεί να είσαι μια καλολαδωμένη μηχανή που παράγει έργο, αλλά σε πιέζουν για παραπάνω δουλειά. Να σε προειδοποιήσω ότι δεν έχεις τον έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν μπορείς να πας το καράβι προς τα εκεί που θέλεις. Δεν μπορείς να παρέμβεις δραστικά στη ροή των γεγονότων και μερικές φορές ίσως αισθανθείςθύμα των περιστάσεων.

Όμως… Σε μια αληθινή σχέση δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας. Έτσι, αν έχεις μια γνήσια σχέση στη ζωή σου ανήκεις στους τυχερούς. Όταν όμως αυτοί από τους οποίους εξαρτάσαι,ή αυτοί που συνεργάζεσαι, ή αυτοί που θεωρείς φίλοι σου, αρχίζουν να γυρίζουν το στομάχι σου σαν κάδο πλυντηρίου, είσαι αναγκασμένος/η να αναρωτηθείς γιατί πρέπει να συνεχίσεις να συμπορεύεσαι μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επαναφορά σε ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 31/1 επιστρέφεις σε μια καλύτερη πραγματικότητα, ενώ η αντίθεση Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) και Δία (στον Καρκίνο) δημιουργεί τη φαγούρα να ρισκάρεις προς νέα κατεύθυνση ή να πας πάρα πέρα από όπου έχεις φτάσει μέχρι τώρα. «Ρίσκαρε, αγαπημένε μου Τοξότη…Γεύσου τη ζωή… Άνοιξε διάπλατα την πόρτα μπροστά σου… Ταξίδεψε… Απλώσου… Μάθε… Γνώρισε… Ερωτεύσου…». Δεν είναι υπέροχο να βλέπεις τη γη από το παράθυρο του αεροπλάνου; Δεν είναι υπέροχη η αίσθηση ότι έχεις μέλλον;

Υ.Γ. Μην ξεχνάς επίσης ότι η ενεργοποίηση του άξονα Ιχθύων/Παρθένου από τον Ερμή, φέρνει στο επίκεντρο τις οικογενειακές/ επαγγελματικές σου σχέσεις και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι ως οίκημα και στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη, που έκανε ό,τι μπορούσε για να σου χαλάσει το κέφι από τις 20 Δεκεμβρίου και για να είμαστε περισσότερο σαφείς που σε έκανε να νιώθεις ότι από στιγμή σε στιγμή πέφτεις στο κενό, ή έπεφτες, γυρίζει σε ευθεία πορεία στις 31/1: ναι, ΑΥΤΌ είναι ένα καλό νέο. Τουλάχιστον από κάτω υπάρχει δίχτυ ασφαλείας πια και η καρδιές ξεπαγώνουν. Φυσικά ο Άρης συνεχίζει να διελαύνει στον Ζυγό, που για σένα σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή, το στάτους σου και την κοινωνική σου ζωή κι αυτό σημαίνει ότι κρίνεσαι, βαθμολογείσαι, αξιολογείσαι με αυστηρότητα και πολλές φορές μάλιστα με κακή πρόθεση.

Ακόμα,η αντίθεση Πλούτωνα/Ουρανού λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι επαρκής εργασιακά, αλλά ότι πρέπει να τολμήσεις, να δώσεις το μάξιμουμ των ικανοτήτων σου, γιατί αυτή η περίοδος θα μετρήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα: δεν μπορείς να μεγαλώνεις και να προχωράς έχοντας στην τσέπη σου άλυτα οικογενειακά ή συντροφικά προβλήματα, σέρνοντας αυτό το φορτίο προς ένα μέλλον, απεξάρτηση ακόμα και με κίνδυνο σύγκρουσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ε, ναι.. Το ότι η Αφροδίτη από τις 31/1 γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, που βρίσκεται πίσω από την πλάτη σου, επαναφέρει τη ρουτίνα σου σε ήπια ένταση ή εν πάση περιπτώσει σε απαλλάσσει από την εργασιακή τρέλα ή από σκέψεις και άγχη που είχαν καρφωθεί στο κεφάλι σου κάνοντάς την καθημερινότητά σου από σουρεαλιστική μέχρι απεχθή.

Ο Άρης βρίσκεται πάντα στον Ζυγό, ενεργοποιώντας και επεκτείνονταςτις επικοινωνιακές, τις μαθησιακές και τις εγκεφαλικές σου λειτουργίες σε σημείο να παρακολουθείς τρία κανάλια την ίδια στιγμή, να διαβάζεις πολλά βιβλία μαζί και να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να μαθαίνεις ξένες γλώσσες, να σπουδάζεις, να ταξιδεύεις ή να μετακινείσαι, ενώ μέσω ίντερνετ ψάχνεις στο διάστημα για σήματα εξωγήινης ζωής.Το μυαλό σου και ο μεταβολισμός σου έχουν την ταχύτητα σφαίρας. Βγες από το σπίτι, διεύρυνε τις επαγγελματικούς σου στόχους, συνάντησε χρήσιμους ανθρώπους. Α, κι επειδή η Αφροδίτη σε παροτρύνει να βουλιάξεις σε έναν καναπέ τρώγοντας τζανκ, θυμήσου ότι η ζωή βρίσκεται σε κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία από τις 31/1 στον Αιγόκερω ξαναφέρνει φιλικές και ερωτικές σχέσεις στα ίσα τους… όσο. Τουλάχιστον από εδώ και πέρα μπορείς να μιλάς και να ξέρεις ότι ο άλλος καταλαβαίνει ή ότι εσύ αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος.Έχεις καλούς φίλους που μπορείς να βασίζεσαι ακόμα κι όταν εξαφανίζεσαι κάθε τόσο με την εμμονή ότι ΠΡΕΠΕΙ να μείνεις μόνος/η. Έχεις φίλους, και δεν χρειάζεσαι δεκάδες, μόνο ένα ή δύο δοκιμασμένους, που σε βοηθάνε όταν αρχίζεις να παραλογίζεσαι στο θέμα των προσωπικών σχέσεων

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (στον οίκο της Φιλίας, των Στόχων και των Προοπτικών) μιλάμε για σχέσεις με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, αλλά που δεν τους γινόμαστε τσιμπούρι, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει και με τους συντρόφους μας. Δείξε ευγνωμοσύνη για την προστασία που σου προσφέρουν αυτοί που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν,παρόλες τις περασμένες κόντρες που οφείλονταν σε σένα ή σε αυτούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, athens, voice, επιρροή, διδυμοι, βγες, αρης, λεων, θλίψη, δραση, νέα, σημαίνει, κινηση στους δρομους, βιβλια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, ξανα, δυνατα, επιθυμιες, το θεμα, θλίψη, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, ηθικη, θαλασσα, θεμα, λεων, ονειρα, περιοδος, προγραμμα, σηματα, τραγουδια, υγεια, ωρα, αγαπη, αγχος, αγωνια, αξιζει, ασχολεισαι, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βρισκεται, γινονται, γινεσαι, διαστημα, δειξε, δυστυχως, διδυμοι, δικη, δειχνει, διχτυ, δομικη, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκσταση, ελλειψη, εμμονη, εξελιξη, εξωστρεφεια, επιρροή, επρεπε, επιθυμια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδια, ιντερνετ, υπηρχαν, θυμασαι, θυμησου, οικο, κερια, κινηση, κρονος, λαντζα, ματια, μηνες, μπορεις, μυαλο, παντα, οικογενεια, ορια, περιβαλλον, πιστη, ροη, προβληματα, πορτα, σιγουρο, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, τρια, τρελα, φαγουρα, φυσικα, φοβος, φορα, χαρα, ψευδαισθησεις, δικιο, δουλειες, δωσεις, ευθεια, φιλοι, για σενα, γλωσσες, καρδιες, μεινει, μπροστα, νιωθεις, οργη, σημαίνει, θετικα, υπεροχο, υπεροχη, βγες, ξεχνας
Τυχαία Θέματα