Οι δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture στα Oscars 2015

Η τελετή απονομή των Οσκαρ είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά του χρόνου: εκεί όπου επιβραβεύεται η δημιουργία και το ταλέντο και η μόδα καταφέρνει να μπει στο πρώτο πλάνο.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η 87η απονομή των βραβείων Οσκαρ και ο οίκος Celia Kritharioti Haute Couture έντυσε 5 λαμπερές κυρίες που παρευρέθηκαν στα πιο φημισμένα Gala, πριν και μετά την τελετή.

Πιο συγκεκριμένα:

Η μεξικανή καλλονή Eiza Gonzales, η Βρετανίδα Amy Willerton, η Αμερικανίδα ηθοποιός Rosemarie

DeWitt, η Αυστραλέζα Alyssa Sutherland και η Vicrotia Summer επέλεξαν Celia Kritharioti Haute Couture.

Ηταν μια μεγάλη νύχτα: από την προβολή της τελετής απονομής των Οσκαρ στο Elton John AIDS Foundation μέχρι το θρυλικό πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Vanity Fair. «Αποτελεί πραγματική διάκριση να καταφέρνει η ελληνική μόδα να εμφανίζεται στα λαμπερά Gala του εξωτερικού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι και γι΄ αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που δούλεψε ενορχηστρωμένα, εντατικά και συστηματικά», δηλώνει η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη.

Οι εμφανίσεις Celia Kritharioti Haute Couture εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τέχνης και της μόδας συνεχίζονται: από περσινή εμφάνιση της ηθοποιού Paula Patton και της Kim Kardashian μέχρι εκείνες της Giulianα Rancic και της Maria Menounos, η ελληνική μόδα καταφέρνει να περπατά στο κόκκινο χαλί των πιο λαμπερών events του κόσμου.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Alyssa Sutherland (Elton John AIDS Foundation Oscars)

Η 32χρονη Αυστραλή Alyssa Sutherland είναι πρώην μοντέλο με πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της παγκόσμιας μόδας αλλά και πρόσωπο πολλών Οίκων, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική. Από την κινηματογραφική ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada», βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην ιστορική τηλεοπτική σειρά του History Channel «Vikings» ως Πριγκίπισσα Aslaug.

Δείτε περισσότερα Galleries Amy Willerton (Elton John AIDS Foundation Oscars)

Η 22χρονη Βρετανίδα Amy Willerton είναι μοντέλο, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Great Britain 2013 και παρουσιάστρια του Fashion TV.

Δείτε περισσότερα Galleries Eiza Gonzalez (Vanity Fair After Oscar Party)

Η εκρηκτική25χρονη Eiza Gonzalez, η Μεξικανή pop star και ηθοποιός που βρέθηκε στο παγκόσμιο προσκήνιο ως πέτρα του σκανδάλου που χώρισε τη Miley Cyrus από τον αρραβωνιαστικό της, Liam Hemsworth, πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «From Dusk till Down», την μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας.

Δείτε περισσότερα Galleries Eiza Gonzalez Δείτε περισσότερα Galleries Rosemarie DeWitt (Vanity Fair After Oscar Party)

Η ηθοποιός Rosemarie DeWitt είναι Αμερικανή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια, εκτός άλλων, και στο «Poltergeist», remake της θρυλικής ταινίας τρόμου της δεκαετίας του 1980. Επίσης, συμμετείχε στις ταινίες «Η παράξενη ζωή του Τίμοθυ Γκρην, «Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει» και στις βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές «United States of Tara» και «Mad Men». Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Roy Livingston (Sex and the City, Boardwalk Empire).

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Summer (OK!TV Oscars Party)

Η 33χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Victoria Summer είχε την τύχη να πρωταγωνιστήσει με τον Τομ Χανκς στην ταινία «Saving Mr. Banks», στον ρόλο της Julie Andrews αλλά και στην ταινία «Transformers 4». Ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Summer Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Alyssa Sutherland, Amy Willerton, Celia Kritharioti, Celia Kritharioti Haute Couture, Eiza Gonzales, Rosemarie DeWitt, Vicrotia Summer, Σίλια Κριθαριώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα