Οι Fran & Lili δίνουν ραντεβού στο Summer Market του WIA

Οι Fran & Lili μας συστήνουν την ομώνυμη online boutique τους, www.franandlili.gr και μας ταξιδεύουν στον μαγευτικό κόσμο του στυλ μέσα από προτάσεις ιδανικές για τις γυναίκες που γνωρίζουν πως το στυλ είναι τρόπος έκφρασης.

Έχοντας ως πρωταρχικό γνώμονα

την ποιότητα και μένοντας σταθερές σε επιλεγμένες μάρκες του εξωτερικού όπως Compania Fantastica, Kling, Pepaloves, Sister Jane κ.α και σε Έλληνες σχεδιαστές όπως Πριγκιπώ, Milkwhite, Clic jewels, Athina Gkini κ.α, τα ρούχα και τα αξεσουάρ των «Fran & Lili», θέτουν τον πήχη του στυλ πολύ ψηλά και αποτελούν κομμάτια που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε!

Ρίγες, έντονα χρώματα, δροσερά μοτίβα, στοιχεία από δαντέλα και μία collection που περιλαμβάνει προτάσεις για όλη την ημέρα αλλά κυρίως για όλες τις διαθέσεις. Φορέματα αέρινα ή πιο σταθερά, t–shirt που θα σας συντροφεύσουν στις πρώτες ζεστές μέρες, ζακέτες για τις αντίστοιχες δροσερές νύχτες, αλλά και αξεσουάρ για μία extra πινελιά μόδας σε χαρούμενα χρώματα και μοναδικά σχέδια που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας!

Εκτός από την online boutique οι Fran & Lili διατηρούν το Showroom τους στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 64, 1ος όροφος, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3258545) για τις πελάτισσες που επιθυμούν να δοκιμάσουν από κοντά τα ρούχα της online boutique τους.

Τα Fran & Lili θα βρείτε αυτή την Κυριακή 22/5 στο Summer Market του WIA στο Balux Prive.

Keywords
Τυχαία Θέματα