Ο λόγος που η Kendall Jenner δεν είδε ακόμα τον νεογέννητο ανιψιό της

Δύο μόλις μέρες πριν, η Kim Kardashian έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένεια και τους φίλους της εκτός από την Kendall Jenner η οποία ακόμα δεν έχει δει από κοντά το νέο της ανίψι. Η 20χρονη καλλονή δε βρίσκεται καν στο Los Angeles για να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός αφού μία μέρα μετά τη γέννα της Kim ταξίδεψε στο Λονδίνο μέσω Νέας Υόρκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Κατά

την άφιξη της θαυμαστές και φωτογράφοι την περίμεναν με ανυπομονησία για να τη δουν από κοντά και να «κλέψουν» έστω και ένα στιγμιότυπο μαζί της. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα μακρύ μαύρο παλτό το οποίο συνδύασε με ένα γούνινο top, μαύρο κολάν και δερμάτινες over the knee μπότες, χαμογελώντας ευδιάθετη ενώ δε χάλασε το χατίρι όσων θέλησαν να βγουν μία selfie μαζί της.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Kendall Jenner, εμφάνιση, στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kendall Jenner,