Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν

«Δεν ξέρεις τι σημαίνει περιπέτεια αν δεν έχεις μεγαλώσει παιδί!»

Μια νέα ταινία για μικρούς και μεγάλους έρχεται στις αίθουσες απ΄το σκηνοθέτη των ταινιών«Βασιλιάς των Λιονταριών» και «Ποντικομικρούλης» Rob Minkoff.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Ο κ. Πίμποντι, ο πιο επιτυχημένος σκύλος του πλανήτη, παρέα με τον άτακτο νεαρό Σέρμαν,

χρησιμοποιούν τη χρονομηχανή τους – το υπέροχο ΧΡΟΝΟΑΥΓΟ – προκειμένου να ζήσουν τις πιο εξωφρενικές περιπέτειες που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος… ή ο σκύλος! Μέχρι που μια μέρα ο Σέρμαν αποφασίζει να πάρει το ΧΡΟΝΟΑΥΓΟ για μια βόλτα ώστε να εντυπωσιάσει τη φίλη του την Πένι. Τότε, ο απερίσκεπτος αλλά αγαπημένος μας σκανδαλιάρης, παρέα με την Πένι, θα προκαλέσουν μια απρόβλεπτη σχισμή στο σύμπαν, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της παγκόσμιας Ιστορίας.

Πριν λοιπόν προλάβουν να αλλάξουν μια για πάντα τα παγκοσμίως καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα, ο κος Σέρμαν θα προσπαθήσει να τους σώσει, αντιμετωπίζοντας τελικά τη μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών: αυτή του να είσαι πατέρας! Ενωμένη πλέον, η τριάδα των ταξιδευτών του χρόνου, θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην Ιστορία.

Η ταινία αυτή πετυχαίνει μέσα απ΄το χιούμορ, την περιπέτεια, τα ανεπάντεχα γεγονότα να δείξει στην πραγματικότητα τη σχέση παιδιού- γονέα. Συγκεκριμένα, τη σχέση πατέρα και γιου.

Έτσι ακριβώς, ο σπουδαίος κος Πίμποντι κατέχει την ευφυΐα του Αϊνστάιν, το πνεύμα του Όσκαρ Ουάιλντ, την τόλμη του Ιντιάνα Τζόουνς, τις διερευνητικές ικανότητες του Σέρλοκ Χόλμς, το απαράμιλλο ενδυματολογικό στιλ του Τζέιμς Μπόντ και τις μαγειρικές ικανότητες του Τζέιμι Όλιβερ! Το μόνο πράγμα που τον δυσκολεύει είναι να καταφέρει να γίνει ένας καλός πατέρας για τον μονάκριβο γιο του. Οπότε αφοσιώνεται, ψυχή τε και σώματι, ολοκληρωτικά στον Σέρμαν, ο οποίος και πρόκειται να του διδάξει αυτό που η ευφυΐα δε μπορεί να σου εξασφαλίσει: το πώς να μην απογοητεύσεις το παιδί σου και να καταφέρεις να γίνεις ο γονιός πρότυπο.

Είναι μια τέλεια πρόταση για να την απολαύσετε παρέα με τα παιδιά σας. Ξέρετε καμία φορά μέσα απ΄αυτά που θεωρούμε μικρά ή απλά πράγματα μπορούν να ειπωθούν οι μεγαλύτερες αλήθειες. Να δούμε την πραγματικότητα από μια άλλη οπτική.

Δείτε το trailer της ταινίας για να πάρετε μία πρώτη γεύση.

Από τις 27 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα