#nudes: 7 tips για να φορέσετε τις neutral αποχρώσεις

08:00 8/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν τις nude αποχρώσεις στο ντύσιμο, καθώς τις θεωρούν μια ιδιαίτερα safe επιλογή που ταιριάζει με όλα, υπάρχουν και άλλες που διστάζουν να υιοθετήσουν το trend επειδή το αποτέλεσμα τους φαίνεται βαρετό και αδιάφορο. Με τα nudes όμως να αποτελούν σημαντική τάση κάθε σεζόν και όλο και περισσότερες celebrities να τα επιλέγουν τόσο για τις επίσημες όσο και για τις πιο street εμφανίσεις τους, κάθε fashion lover επιβάλλεται να δοκιμάσει το συγκεκριμένο

στιλ έστω μια φορά.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε προσεκτικά τα nude παπούτσια σας. Μία απόχρωση που ταιριάζει με εκείνη του δέρματος, θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η απόχρωση των nude ρούχων που θα επιλέξετε δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβώς ίδιες μεταξύ τους. Λίγη αντίθεση είναι πάντα καλοδεχούμενη προκειμένου το σύνολό σας να μη δείχνει «άχρωμο» και βαρετό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα nude item αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να συμπληρώσετε με ό,τι αξεσουάρ εσείς επιθυμείτε. Συνδυάστε nudes με leather για το πιο rock αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε αέρινες και loose γραμμές στα ρούχα σας, οι οποίες ειδικά όταν είναι σε nude αποχρώσεις, δείχνουν πιο κομψές και stylish.

Δείτε περισσότερα Galleries

Υιοθετήστε τα nudes σε total look ή «σπάστε» τη μονοχρωμία με ένα λευκό top ή ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα μόνο κομμάτι σε nude απόχρωση, το οποίο θα είναι και το key-item του look σας και συμπληρώστε το υπόλοιπο σύνολο με αξεσουάρ σε αποχρώσεις όπως το dusty grey ή το ανοιχτό μοβ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τολμήστε την τακτική «tone-on-tone» κάνοντας layering με τα nude κομμάτια που έχετε επιλέξει. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα κομψό και καθόλου βαρετό.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: natural αποχρώσεις, neutral αποχρώσεις, NUDES, κομψότητα, ρομαντικό στιλ, φυσικές αποχρώσεις, ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα