Ντυθείτε στα γρήγορα: 7 κομμάτια στη γυναικεία γκαρνταρόμπα που το πετυχαίνουν

Η καθημερινότητα μας απαιτεί συχνά γρήγορους ρυθμούς κι ο χρόνος που έχουμε για να αφιερώσουμε στο στιλ μας είναι πολύ περιορισμένος. Για το λόγο αυτό υπάρχουν κάποια ρούχα που μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να σας «σώσουν» βγάζοντας σας από τη δύσκολη θέση των μοδάτων εμφανίσεων χωρίς κόπο και σκέψη. Αν τα έχετε ήδη στην ντουλάπα σας δεν έχετε παρά να τα βάλετε σε περίοπτη θέση διαφορετικά αξίζει να τα έχετε στο νου σας ως μία χρήσιμη φθινοπωρινή «επένδυση»!

Extra tip: Φορέστε τα μεμονωμένα ή συνδυάστε πολλά από αυτά μεταξύ τους όπως το κλασσικό πουκάμισο με το skinny denim και το leather

γιλέκο σας.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κλασσικό πουκάμισο

Είτε δουλεύετε στο γραφείο με το αυστηρό dress code είτε όχι, φορέστε το πουκάμισο με την pencil ή μίνι φούστα και εντυπωσιακά κοσμήματα γι ακόμη πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Όταν ο καιρός ψυχράνει, μπορείτε να φορέσετε το μάλλινο πουλοβεράκι πάνω από το πουκάμισό σας.

Bomber Jacket

Το κλασσικό american style bomber jacket κάνει comeback και δεν έχετε παρά να το φορέσετε με το skinny denim, το cropped top, τα ψηλόμεσα σορτσάκια και τα casual t-shirts.

Μη διστάσετε να φορέσετε το bomber jacket ακόμη και με τη φούστα σας είτε είναι μίνι, maxi ή midi.

Το ανδρόγυνο blazer

Φορέστε το με τα tees, το κλασσικό πουκάμισο, τα girly ή ισια φορέματα και δώστε στιλ και classy στιλ στο τελικό αποτέλεσμα.

Για το office look σας, το blazer γίνεται κομμάτι-κλειδί.

Το sportive φούτερ

Είναι cozy & stylish! Φορέστε το από τα sportive looks μέχρι τα επίσημα με την κομψή φούστα ή πάνω από το φόρεμα ή την ολόσωμη φόρμα.

Ιδανικό κομμάτι για τα casual looks με τα sneakers σας.

Jacket-Statement

Δίνει στιλ στο πιο απλό ντύσιμό σας χωρίς να χρειαστείτε κάτι άλλο.

Ανάλογα με το προσωπικό στιλ σας, επιλέξτε το jacket-statement που σας ταιριάζει.

Denim

Είτε είναι skinny είτε cropped σας λύνει πάντα τα χέρια!

Φορέστε το άνετα από πρωί ως το βράδυ.

Γιλέκο

Το ρίχνετε πάνω από τα περισσότερα outfits και κάθε φορά δείχνει διαφορετικό το ντύσιμο σας. Φορέστε το πάνω από φορέματα, skinny παντελόνια κι αντικαταστήστε το κλασσικό blazer.

Σε δερμάτινη εκδοχή για stylish καθημερινά looks με rock διάθεση.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα