Μήπως έτσι έχετε επιλέξει να ζείτε;

14:04 2/9/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Αν πιστεύετε πως υπάρχει παράδεισος και κόλαση, τότε οι παρακάτω συμβουλές σε βοηθούν να μετατρέψεις τον πιθανό παράδεισό σου σε κόλαση:

Να κάνεις συχνά ανασκόπηση όσων σου πήγαν στραβά και να βάζεις ονοματεπώνυμο στους ενόχους.Να το σκας από το παρόν και να «σκαλίζεις» το παρελθόν ή να τρομάζεις μπροστά σ΄αυτά που σου επιφυλάσσει το μέλλον.Να φροντίζεις να εξαρτάται πάντα η ευτυχία σου από τις πράξεις και τις απόψεις τρίτων.Να υπολογίζεις πάντα την αξία αυτών που δεν έχεις.Να κάνεις σκληρή κριτική στους ανθρώπους που σε απογοήτευσαν.Να γκρινιάζεις για την «κακή» σου τύχη.Να μην κάνεις σχέδια,
επειδή έτσι κι αλλιώς δε θα πετύχουν.Να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν, επειδή σίγουρα όλοι θέλουν το κακό σου.Να γκρινιάζεις συνεχώς και σε κάθε περίπτωση.Να χαίρεσαι με τις ατυχίες των άλλων. Καλά να πάθουν εκείνοι το διάλεξαν.Να εναντιώνεσαι στους πάντες και τα πάντα.Να μην ακούς κανέναν.Να κοιμάσαι με την πεποίθηση πως αύριο τα πάντα θα είναι χειρότερα.

Κι όμως, οι περισσότεροι απ΄ εμάς για ένα περίεργο λόγο έχουμε επιλέξει να ζούμε τη ζωή κατά αυτό τον τρόπο. Σαν κάποιος να μας έχει υποδείξει τις οδηγίες αυτές που μας εμποδίζουν να βρούμε την εσωτερική γαλήνη και να απολαύσουμε τις στιγμές ευτυχίες που φέρνει η ζωή. Είναι στο χέρι του καθενός να αλλάξει το δικό του υποτιθέμενο παράδεισο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Μήπως έτσι έχετε επιλέξει να ζείτε; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα