Μανικιούρ σε χρόνο dt!

15:06 9/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Ακολουθήστε 5 εύκολα βήματα για να έχετε περιποιημένα και όμορφα χέρια.

Πολλές φορές θα σας έχει συμβεί να μην έχετε φτιάξει τα νύχια σας και τελευταία στιγμή να προκύψει ένα ενδιαφέρον ραντεβού ή να θέλετε περιποιημένα τα χέρια σας για την επόμενη μέρα στο γραφείο. Μπορείτε να εφαρμόσετε μερικά ανέξοδα και απλά βήματα για να αποκτήσετε καθαρά και κομψά χέρια που θα σας κάνουν να νιώθετε άνετες στις κινήσεις των χεριών σας.

Ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να πετύχετε ένα γρήγορο μανικιούρ:

1. Δώστε στα νύχια σας το μέγεθος που θέλετε και ύστερα λιμάρετε

τα στο σχήμα που ταιριάζει στα δάχτυλα σας. Στη συνέχεια περάστε τα με ένα σκληρυντικό νυχιών.

2. Τρίψτε με λάδι ή κρέμα τις παρανυχίδες και βάλτε τα χέρια σας για 1’ μέσα σε ζεστό νερό. Όση ώρα τα έχετε μέσα στο νερό μπορείτε να κάνετε απολέπιση στα χέρια σας μ’ ένα scrub χεριών για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

3. Σκουπίστε και ξεβγάλτε τα χέρια σας και ύστερα σπρώξτε τις παρανυχίδες με τη λίμα σας(φροντίστε να μην είναι μυτερή). Καθαρίστε με ασετόν τα νύχια σας για να φύγουν όλα τα υπολείμματα και στη συνέχεια βάλτε κρέμα χεριών.

4. Περάστε μια στρώση γυαλιστικού και στη συνέχεια το μανώ που επιθυμείτε. Προτιμήστε μια nude απόχρωση για το πρωί στη δουλειά σας ή μία φλογερή απόχρωση του μπορντώ για το βραδινό σας ραντεβού.

5. Στη συνέχεια περάστε μια στρώση γυαλιστικού πάνω από το χρώμα και περιμένετε τουλάχιστον 5’ για να στεγνώσουν τα νύχια σας.

Είστε έτοιμες! Απλά εντυπωσιάστε με τα νύχια σας!

The post Μανικιούρ σε χρόνο dt! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα