Κερδίστε ένα couples massage από το Τhe Margi Spa

Η ευεξία και η χαλάρωση είναι πολύ σημαντικά στη ζωή μας, για αυτό και πρέπει φροντίζουμε ώστε να τα απολαμβάνουμε, όπου και αν βρισκόμαστε. Ένα αληθινό καταφύγιο για να ζήσουμε την απόλυτη ηρεμία είναι το ολοκαίνουριο Τhe Margi Spa, που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με αποκλειστικές θεραπείες και προϊόντα spa, τα οποία αναζωογονούν το δέρμα και χαρίζουν μια αίσθηση ευεξίας τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή μας.

Ο επίγειος αυτός παράδεισος βρίσκεται στο ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη, μόλις

λίγα βήματα από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες της Αθήνας. Το ολοκαίνουριο Τhe Margi Spa είναι εμπνευσμένο από τη The Margi Farm και την αγάπη για τη φύση. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για θεραπείες, αλλά και σάουνα και χαμάμ για να ζήσουμε την απόλυτη ηρεμία. Στο φιλόξενο αυτό χώρο, από την 1η έως τις 10 Οκτωβρίου, μπορείτε να απολαύσετε τη θεραπεία προσώπου ή σώματος και παράλληλα, έχετε ως δώρο μία επιπλέον θεραπεία για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Τι περισσότερο να ζητήσουμε;

Κι όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ γιατί με αφορμή τα εγκαίνια και το καλωσόρισμα στο φθινόπωρο το Τhe Margi Spa κάνει δώρο σε ένα ζευγάρι – εσάς και το σύντροφο σας- ένα couples massage, συνολικής αξίας 190€. Αν θέλετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Ημερομηνία Λήξης Διαγωνισμού: 09/10/2016

Keywords
Τυχαία Θέματα