Και μαμάδες και fashion bloggers: 5 που αξίζει να χαζέψετε το στιλ τους

Το να είσαι μαμά δεν σημαίνει ότι παύεις να είσαι και γυναίκα. Συμφωνούμε όλες ότι μία γλυκιά φατσούλα μπορεί να σου απορροφήσει όλη την ενέργεια που έχεις διαθέσιμη και να μην μπορείς να αφιερώνεις παρά ελάχιστο προσωπικό χρόνο. Σίγουρα όμως, αν ρίξετε μία ματιά στις παρακάτω μανούλες-fashion bloggers θα ξανασκεφτείτε να επανεξετάσετε το θέμα στυλ!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr

1
ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το theivorylane.com είναι το προσωπικό blog της Ivory, μίας γλυκιάς μανούλας 2 κοριτσιών από την Γιούτα των ΗΠΑ. H Ivory έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού με το κλασσικό αλλά ταυτόχρονα ενημερωμένων looks της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jordan Reid είναι μαμά ενός γλυκύτατου αγοριού και έχει καταφέρει να κάνει το blogging επάγγελμα, αφού πλέον απολαμβάνει συνεργασίες με μεγάλα brands. Περισσότερα γι’ αυτήν θα βρείτε στο ramshackleglam.com.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Sofie εκτός από μαμά και fashion blogger είναι συγγραφέας αλλά και παρουσιάστρια στο σουηδικό Project Runway. Ρίξτε μια ματιά στο sofissnapshots.theyouway.com.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ζει κι εργάζεται στο San Francisco και όσος χρόνος της απομένει από τη μητρότητα και την εργασία αφιερώνεται στο 9to5chic.com, το προσωπικό της blog. Αυτή είναι η Anh Sundstrom.

Δείτε περισσότερα Galleries

Charlotte ή αλλιώς Fashion Guitar ζει στο Άμστερνταμ, έχει δικό της blog, συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά μόδας και είναι μαμά δύο παιδιών.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: 4moms, fashion bloggers, μαμάδες, στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα