Ιδέες για τα γλυκίσματα της βάφτισης

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που ευνοεί την τέλεση μυστηρίων και κατά συνέπεια και της βάπτισης. Όπως ακριβώς κι ένας γάμος έτσι και η βάπτιση –ίσως σε μικρότερη κλίμακα- χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία. Αφού λοιπόν έχετε τελειώσει με τα προσκλητήρια, την εκκλησία, τις μπομπονιέρες και τα βαπτιστικά, μένει να ασχοληθείτε με τις λιχουδιές.

Είτε ακολουθήσει δεξίωση μετά την τελετή είτε όχι, ένα τραπέζι με λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους είναι απαραίτητο. Καραμέλες, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια και αναψυκτικά θα αρέσουν σε όλους. Ανάλογα με το θέμα του υπόλοιπου στολισμού μπορείτε

να σκεφτείτε το πως να στολίσετε αυτό το τραπέζι μόνοι σας πού εύκολα. Οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για το πως θέλετε να μοιάζει το αποτέλεσμα.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το μαλλί της γριάς αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Γι “αυτό τυλίξτε μερικά με ένα διάφανο χαρτί και τοποθετήστε τα σε ένα όμορφο κουτί.

Τοποθετήστε ένα μικρό περίπτερο και ευχαριστήστε τους καλεσμένους σας με ένα σωρό καλούδια.

Για εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα αυτή είναι μία εύκολη και χαρούμενη ιδέα που κάλλιστα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Μία πρωτότυπη και διαφορετική ιδέα που θα δώσει rustic ύφος στη βάφτιση.

Φτιάξτε μία ρομαντική ατμόσφαιρα παίζοντας με τις παστέλ αποχρώσεις τόσο στα διακοσμητικά αντικείμενα όσο και στα γλυκά.

Μία πολύ ωραία ιδέα για country διάθεση στη διακόσμηση, αν το επιτρέπει ο χώρος.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα