Η Ταλίν Τζανικιάν στο Jenny.gr

Το γνωστό κοσμηματοπωλείο Serkos οφείλει ένα μέρος της επιτυχημένης πορείας του στην κόρη του Σέρκου Τζανικιάν.

Η Ταλίν Τζανικιάν είναι μία χαρισματική και καταξιωμένη παρουσία στο χώρο του κοσμήματος. Για την ίδια, η ενασχόλησή της με την οικογενειακή επιχείρηση, το κοσμηματοπωλείο Serkos, ήταν φυσική συνέχεια που εξελίχθηκε σε μεγάλο πάθος καθώς δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της μακριά από το κόσμημα. Ο πατέρας της, Σέρκος Τζανικιάν, αποτελεί πρότυπο για εκείνη και ακολουθεί πάντα το μότο του: ‘’ Για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις ’’. Τα ethnic σκουλαρίκια είναι

από τα αγαπημένα της κοσμήματα ενώ θεωρεί ότι πολλές Ελληνίδες είναι πολύ πιο ‘’ψαγμένες’’ από οποιαδήποτε Ευρωπαία. Ως γνήσιο ‘’λιοντάρι’’ είναι δυναμική και πολύ δοτική ενώ δεν σταματάει να ονειρεύεται και να ψάχνει το καινούριο.

Πώς πήρατε την απόφαση να ακολουθήσετε την οικογενειακή σας επιχείρηση; Ήταν ένα πάθος που είχατε για τα κοσμήματα;
Δεν μπορώ να σας πω αν, ξεκινώντας στην οικογενειακή επιχείρηση σε τόσο μικρή ηλικία, ήταν πάθος ή απλά φυσική συνέχεια. Αυτό που μπορώ όμως να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι εξελίχθηκε σε μεγάλο πάθος. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου μακριά από το κόσμημα.

Η δυναμική παρουσία και προσωπικότητα του πατέρα σας, Σέρκου Τζανικιάν, αποτελεί πρότυπο για εσάς;
Απολύτως. Ακολουθώντας τα χνάρια του και τις εμπειρίες του, έχουμε καταφέρει να έχουμε σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand names στο χώρο.

Σας καθοδηγεί στα επιχειρηματικά σας βήματα ή σας παροτρύνει να πάρετε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες;
Στην αρχή όλα γίνονταν με την καθοδήγηση του και φυσικά αυτό ήταν και το ζητούμενο για να πάρουμε όλα τα εφόδια για το μέλλον. Τώρα πια ο καθένας μας παίρνει πρωτοβουλίες για το κομμάτι με το οποίο ασχολείται και όπου χρειάζεται συζητάμε και αποφασίζουμε όλοι μαζί.

Τι σημαίνει για εσάς το κόσμημα;
Το αξεσουάρ που ολοκληρώνει ένα look και μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας υλικά στα κοσμήματα και πώς θα χαρακτηρίζατε τα κοσμήματα Serkos;
Τα αγαπημένα μου υλικά είναι λευκόχρυσος και το μπριγιάν. Επίσης, αν και δεν είναι υλικό αλλά κόσμημα, τα ethnic σκουλαρίκια. Όσο για τα κοσμήματα Serkos θα τα χαρακτήριζα ως ‘’must have’’.

Σε ποιον τύπο γυναίκας απευθύνονται;
Σε κάθε τύπο γυναίκας!

Οι Ελληνίδες γυναίκες επιλέγουν σωστά τα κοσμήματά τους ή κάνουν λάθη στην επιλογή τους; Η Ελληνίδα είναι ‘’ψαγμένη’’ στιλιστικά από την μέση Ευρωπαία;
Υπάρχουν πολλές Ελληνίδες πολύ πιο ‘’ψαγμένες’’ από οποιαδήποτε Ευρωπαία.

Διανύουμε μία περίοδο οικονομικής κρίσης που σίγουρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει στον χώρο του κοσμήματος. Πως απαντάτε στα νέα δεδομένα; Ίσως με κάποιες πιο οικονομικές σειρές κοσμημάτων;
Πράγματι τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά και εμείς ψαχτήκαμε πολύ. Διατηρώντας πάντα την ποιότητά μας, προσθέσαμε νέες πιο οικονομικές σειρές κοσμημάτων, αλλά το ίδιο κάναμε και στα διάφορα αντικείμενα για δώρα. Η διαδικασία όμως του καινούριου είναι για εμάς μέρος της καθημερινότητας.

Σίγουρα ο κόσμος του κοσμήματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτεί μία δυναμική γυναίκα- επιχειρηματία για να έχει επιτυχία σε αυτόν. Έχετε τον ίδιο δυναμισμό και στην προσωπική της ζωή;
Ναι, είμαι γνήσιο ‘’λιοντάρι’’ με πολλά χαρακτηριστικά του ζωδίου μου. Τόσο στην προσωπική μου ζωή όμως, όσο και στην επαγγελματική, είμαι πολύ δοτική και ακολουθώ πάντα το μότο του πατέρα μου: ‘’ Για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις ’’.

Τι είναι αυτό που δεν έχετε εκπληρώσει ακόμη και θέλετε να γίνει στα μελλοντικά επαγγελματικά ή προσωπικά σας σχέδια;
Αλήθεια από πού να αρχίσω; Αν κα έχω εκπληρώσει πολλά από τα σχέδια μου, δεν σταματάω να ονειρεύομαι, να ψάχνω το καινούριο και να κάνω νέα σχέδια, πάντα με θετική σκέψη και ψυχολογία.

Απολαύστε μερικά από τα υπέροχα κοσμήματα που μπορείτε να βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Serkos:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7 < >

The post Η Ταλίν Τζανικιάν στο Jenny.gr appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
τζανικιαν τζουλια
Τυχαία Θέματα