Η πρώτη κοινή συνέντευξη Jolie-Pitt είναι γεγονός

Ο Βrad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να δώσουν την πρώτη κοινή τους συνέντευξη. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν μιλήσει κι οι δύο τους μαζί κι έτσι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση τέτοιας φύσεως, έκανε το γύρο του διαδικτύου και αποτελεί το θέμα της ημέρας.

Brad και Angelina μίλησαν στον Tom Brokaw και την εκπομπή Today του NBC

με αφορμή την ταινία «By The Sea» και την επαγγελματική τους συνεργασία αλλά η κουβέντα προχώρησε και μπήκαν σε ύδατα πιο προσωπικά. Αναφέρθηκαν στη σχέση τους αυτά τα χρόνια και ποια ήταν η στάση του Pitt στην απόφαση της συζύγου του να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή και στη συνέχεια σε υστερεκτομή.

«Ήξερα ότι θα ήταν συνέχεια στο πλευρό μου. Το ήξερα σε όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων όπως και το ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άνδρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί»»σχολιάζει η Angelina. «Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση- πρέπει απλώς να κάνεις τις επιλογές που θέλεις στη ζωή. Εγώ τις έκανα επειδή πίστευα πως ήταν οι σωστές για μένα» συμπληρώνει.

«Υποστήριξη. Αυτό χρειάζεται για να μείνει η οικογένεια ενωμένη για πολύ καιρό. Αυτό ήταν δικό της φορτίο χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι μια τρομακτική απόφαση. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πάνε στραβά και να ξεφύγουν από τον έλεγχο» συμπλήρωσε ο Brad από την πλευρά του.

Για την ταινία «By The Sea» που κάνανε μαζί, η Angelina Jolie δήλωσε «Βασίζομαι στην κρίση του κοινού για το αν έπαιξα σωστά και αυτό γιατί ο δικός μας γάμος είναι πάρα πολύ σταθερός και τέτοια θέματα πολύ μακριά από μας».

Δείτε ένα teaser της συνέντευξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα