Η πρώην του Kanye West μιλάει για τη σχέση του με την Kim Kardashian

Τι λέει για το ζευγάρι:

H Brooke Crittendon είναι μία ηθοποιός που διατηρούσε για 2 χρόνια σχέση με το γνωστό ράπερ, Kanye West. Η Brooke αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Kim ταίριαζε στο image του πρώην αγαπημένου της και συμπληρώνει: «Ποιο άλλο άτομο υπάρχει για τον Kanye, εκτός από την Kim Kardashian; Είναι η Halle Berry, η J.Lo και η Beyonce

αλλά δεν είναι διαθέσιμες. Το να είσαι απλησίαστος έχει να κάνει με αυτό που θέλουν οι άλλοι. Είναι σαν να λες, ‘Όλοι την θέλουν και εκείνη θέλει εμένα’. Αυτό έχει μια λογική στον κόσμο του Kanye. Ξέρω πως ήταν ερωτευμένος μαζί της πριν καιρό. Είμαι σίγουρη πως είδε και την ερωτική της ταινία. Αφού χωρίσαμε, παραμείναμε φίλοι και την ανέφερε (συχνά), ήξερα πως κάτι υπήρχε… Το να είναι μαζί, τους ικανοποιεί τώρα. Το να κάνουν μωρό τους συμπληρώνει. Ήθελε παιδιά και την κληρονομιά του».

Τέλος, αναφέρει πως ο Kanye παραδειγματίζεται πολύ από τον καλό του φίλο Jay-Z. «Όλα αυτά τα χρόνια ο Jay-Z ήταν ένα πρότυπο για τον Kanye. Όταν ξεκίνησε να είναι πιο ώριμος, να παίρνει ευκαιρίες με τα ρούχα, ή να σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, είναι αξίες που έχει πάρει από τον Jay-Z.»

The post Η πρώην του Kanye West μιλάει για τη σχέση του με την Kim Kardashian appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα